Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal filmat în Alexandria. Un tânăr motocilcist a sfârșit nevinovat, spulberat cu mașina de o șoferiță

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere din Alexandria, Teleorman. Un motociclist în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar, a murit după ce a fost izbit din plin de o maşină al cărei şofer a virat la stânga într-o intersecţie.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 12:24

Vezi și

Pe imagini se vede clar cum şoferul autoturismului schimbă direcţia de mers fără să se asigure, iar motocicleta este pur şi simplu spulberată. Tânărul rămâne întins pe asfalt, fără reacţie. 

Potrivit martorilor, până la sosirea salvatorilor, motociclistul a primit îngrijiri medicale de urgenţă din partea echipajului unei Ambulanţe care circula întâmplător în zonă.

Din nefericire, tânărul nu a supravieţuit accidentului. 

IPJ Teleorman, după accidentul mortal din Alexandria

În data de 8 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier  pe raza municipiului Alexandria între un conducător auto în vârstă de 19  ani din municipiul Alexandria, județul Teleorman  și un motociclist în vârstă de 25 ani din  municipiul Alexandria județul Teleorman.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului în vârstă de 25 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal filmat în Alexandria. Un tânăr motocilcist a sfârșit nevinovat, spulberat cu mașina de o șoferiță