Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Buzău a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti. Femeia a chemat "peştii" în ajutor, dar şi colegii agentului

Anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un agent a vrut să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească. Poliţistul s-a folosit de uniformă pentru a-şi atinge scopul, însă femeia a chemat în ajutor "peştii" şi de acolo a început scandalul.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 17:16

Vezi și

Un cititor ne-a scris pe Fii Observator că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat, după ce a ieşit din serviciu, a plecat spre Buzău şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească, ceea ce a dus la un adevărat scandal.

"Poliţistul fiind în continuare în uniformă, deşi nu mai era în timpul serviciului, a făcut "o descindere" la nişte c***e din oraş, pentru a face sex cu ele gratuit, dar, după prestarea serviciilor, acestea i-au cerut banii, el a refuzat, iar ele au chemat "peştii". Aceştia au venit şi a început un scandal", ne-a povestit cititorul pe Fii Observator.

IPJ Buzău a confirmat evenimentele, deşi, susţine cititorul, iniţial se dorea ca acest subiect să rămână nemediatizat.

Poliţistul era sub influenţa substanţelor stupefiante

Pe acelaşi subiect

Este anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Totul după ce un agent de poliție a mers să întrețină relații sexuale contra cost, fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu. Agentul, în vîrstă de 36 de ani, a mers la domiciliul tinerei respective însoțit de un prieten, în vârstă de 19 ani, care s-a recomandat a fi tot polițist.

Pentru că a refuzat să plătească pentru serviciile sexuale, tânăra și-a chemat în ajutor 2 prieteni. Între cei 4 a început un scandal, iar în cele din urmă tînăra a sunat la 112.

Colegii agentului l-au testat pe acesta cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o achetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Polițistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă. El nu a mai fost cercetat disciplinar până în prezent.

Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău: Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contra cost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia.

Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un poliţist din Buzău a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti. Femeia a chemat "peştii" în ajutor, dar şi colegii agentului