Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Mirela, o prostitutată româncă, a avut parte de o moarte înfiorătoare în Olanda. Ucisă de un client după o partidă de amor. Bărbatul a fost condamnat la aproape 20 de ani de închisoare

Mirela, Monique şi Sabrina au avut parte de morţi înfiorătoare. Cele trei prostituate au fost ucise cu violenţă de Sjonny W., unul din clienţii lor, după partidele de amor.

De Monica Palade la 12.11.2021, 18:00

Prima care a căzut victimă a fost Monique Roossien, 26 de ani. Trupul său a fost găsit în 2003, aruncat la gunoi, în Uitdammerdijk, zona de nord a Amsterdamului. Pe corp, femeia avea răni cumplite, ceea ce a arătat că a avut parte de o moarte violentă.

Un an mai târziu, în 2004, a urmat românca Mirela, 30 de ani. Şi aceasta a avut parte de o moarte înfiorătoare. După partida de amor, trupul femeii a fost tăiat în şapte părţi şi pus în saci de gunoi. Anchetatorii au găsit urme de ADN aparţinând lui Sjonny W., atât pe trupul femeii, cât şi pe sacii de gunoi.

Mirela a fost tăiată în bucăţi şi pusă în saci

După 13 ani, o altă prostituată, pe care bărbatul o frecventa, Sabrina Oosterbeek, 30 de ani, dispare fără urmă. Nici în ziua de astăzi trupul său nu a fost găsit, scrie parool.nl. În 2019, folosindu-se de probele existente, Sjonny W. este condamnat la la 14.5 ani de închisoare, dar numai pentru omor din culpă şi profanarea cadavrului în cazul româncei. În celelalte două cazuri, bărbatul a fost achitat, spre disperarea rudelor sale. Însă, procuratura a făcut recurs şi a cerut o pedeapsă de 19 ani şi 11 luni, iar Curtea de Apel a admis cererea, informează telegraaf.nl.

Anchetatorii au găsit în maşina Mirelei, urme de ADN aparţinând lui Monique Roossien, însă cele două femei nu se cunoşteau, astfel că singura lor legătură comună era chiar criminalul lor. Sjonny W. nu a recunoscut nimic. Păstrând tăcerea în legătură cu implicarea lui, rudele femeilor au rămas cu multe întrebări despre ultimele clipe din viaţa femeilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Mirela, o prostitutată româncă, a avut parte de o moarte înfiorătoare în Olanda. Ucisă de un client după o partidă de amor. Bărbatul a fost condamnat la aproape 20 de ani de închisoare