Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București

Caz şocant, azi-noapte, în Capitală. Un bărbat a dat foc apartamentului în care locuia, apoi s-a aruncat de la etajul 10. 

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 12:46

Vezi și

Un bărbat a dat foc apartamentului în care locuia şi a început să arunce pe fereastră cu toate obiectele care i-au venit la mână. Individul stătea la etajul 10, iar lucrurile aruncate au făcut praf mai multe maşini parcate în faţa blocului.

Un vecin a suprins scena teribilă

La scurt timp, bărbatul s-a aruncat de la balcon, iar întreaga scenă a fost surprinsă de un vecin.

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise pe FII OBSERVATOR, însă au un puternic impact emoțional și nu pot fi publicate. Criminaliştii sosiţi la faţa locului fac cercetări, pentru a stabili ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune Poliția

"La data de 20.11.2021, după miezul nopții, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie. La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul secției, constatând că persoanele care au sesizat situația părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor. Ușa de acces în locuință era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum. S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce  bărbatul rămas în locuință  arunca  cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului. 

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului. În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul. 

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Un tânăr și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București