Antena Meniu Search
x

Bogdan şi Nicu au murit spulberaţi de TIR pe A1, în timp ce reparau maşina pe banda de urgenţă (Video)

Doi tineri buzoieni au murit pe loc, noaptea trecută, spulberaţi de TIR pe autostrada A1, între Deva şi Ilia. Nicu Harai şi Bogdan Buzea aveau 35, respectiv 41 de ani. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.09.2019, 17:14

Bogdan Buzea şi Nicu Harai se întorceau cu maşini cumpărate din Germania
Bogdan şi Nicu au murit spulberaţi de TIR pe A1, în timp ce-şi reparau maşina pe banda de urgenţă - Observator.tv / Facebook

Doi tineri buzoieni au murit pe loc, noaptea trecută, spulberaţi de TIR pe autostrada A1, între Deva şi Ilia. Nicu Harai şi Bogdan Buzea aveau 35, respectiv 41 de ani. 

Accidentul s-a produs azi noapte, pe A1, între localităţile Ilia şi Deva, judeţul Hunedoara.

Bogdan Buzea şi Nicu Harai se întorceau cu maşini cumpărate din Germania. Unul dintre ei conducea o dubiţă cu platformă, iar celălalt o camionetă care tracta o rulotă.

Din cauza unei defecţiuni tehnice, cei doi au oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, între Deva şi Ilia şi, în timp ce remediau problema, un TIR scăpat de sub control a intrat cu viteză ei. Cei doi buzoieni au murit pe loc. 

Şoferul TIR-ului are 28 de ani, este din Arad şi a scăpat nevătămat.

Nicu urma să aibă nunta pe 5 octombrie

Nicu Harai avea 35 de ani şi se cununase în 2018. Se mutase în Buzău, din Gura Teghii, şi deţinea o afacere cu autoturisme second-hand. Potrivit reporterbuzoian.ro, urma să aibă nunta pe 5 octombrie. Pe Nicu îl așteptau acasă cu mult drag soția și un băiețel de câțiva anișori. 

În vârstă de 41 de ani, Bogdan Buzea era cunoscut în lumea vânzătorilor de mașini Second Hand, intrând în această branșă în urmă cu mai mulți ani.

Distruse de durere, familiile celor doi se pregătesc acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bogdan şi Nicu au murit spulberaţi de TIR pe A1, în timp ce reparau maşina pe banda de urgenţă (Video)