Antena Meniu Search
x

Cine e Stuart Ramsay, jurnalistul-vedetă de la Sky News, responsabil cu ancheta fabricată în România

Stuart Ramsay, un jurnalist-vedetă al televiziunii britanice Sky News, ar fi plătit trei români care să joace rolul de traficanţi de arme într-un reportaj pe care l-a făcut în România.

Stuart Ramsay, un jurnalist-vedetă al televiziunii britanice Sky News, ar fi plătit trei români care să joace rolul de traficanţi de arme într-un reportaj pe care l-a făcut în România.

Unul dintre aşa-zişii traficanţi, cel care a dezvăluit totul procurorilor, susţine că Ramsay, şeful corespondenţilor Sky News, a scris întreg scenariul şi a inventat chiar şi replicile din material.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE! Ancheta Sky News în România, o ÎNSCENARE. Intermediarul ar fi recunoscut că a primit bani

Şeful DIICOT a confirmat miercuri că reportajul Sky News, despre presupuşi traficanţi din România care vând arme obţinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroriştilor, este o înscenare pusă la cale de jurnaliştii britanici.

Totuşi, cine e omul care a pus pe jar autorităţile române?

Sky News îl prezintă ca pe un jurnalist care a câştigat numeroase premii cu materiale cu implicaţii internaţionale.

Ramsay este cel mai longeviv corespondent extern al Sky News. El a realizat anchete despre cartelurile de droguri din Mexic, a relatat despre maidanul de la Kiev şi despre catastrofa avionului MH17, prăbuşit în estul Ucrainei. În 2013, a stat mai mult timp în Siria, unde a realizat interviuri cu jihadişti britanici.

Vezi şi Stuart Ramsay, cel care a realizat materialul privind așa-zisa afacere cu traficanții de arme din România, este pus la zid. Ce reacţie a avut jurnalistul

În urmă cu un an, Ramsay răspundea pe Reddit - o reţea socială - întrebărilor din partea internauţilor. Printre altele, britanicul spunea că nu plăteşte niciodată oamenii care îi acordă interviuri. Unui internaut i-a vorbit şi despre ce înseamnă meseria de reporter: “să fii onest e esenţial, dar să ai noroc e cel mai important lucru”.

sursa: ziare.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cine e Stuart Ramsay, jurnalistul-vedetă de la Sky News, responsabil cu ancheta fabricată în România