Antena Meniu Search
x

Comunicat DGASPC. Instituția nu a fost informată despre preluarea fetiței din Baia de Aramă

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi precizează, într-un comunicat, că nu a fost informată cu privire la preluarea fetiței de 9 ani din Baia de Aramă. 

de Redactia Observator

la 21.06.2019, 19:15

Copilă luată pe sus din Baia de Aramă
Protecția Copilului Mehedinți susține că nu a fost informată despre preluarea fetiței din Baia de Aramă - Narcis Daju via Facebook

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi precizează, într-un comunicat, că nu a fost informată cu privire la preluarea fetiței de 9 ani din Baia de Aramă. 

DGASPC "a acordat o atenţie deosebită acestui caz, acţionând în mod diligent, raportat la circumstanţele cauzei şi a întreprins toate măsurile legale ce se impuneau", susțin reprezentanții instituției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii din Mehedinţi au luat, vineri, dintr-o locuinţă din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, o fetiţă care a fost crescută de un asistent maternal, după ce ar fi fost adoptată de o fmilie din America, ce are şi cetăţenie română.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”. Acţiunea a stârnit un val de reacţii negative, sute de persoane cerând clarificarea situaţiei şi verificarea modului în care s-a făcut adopţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Comunicat DGASPC. Instituția nu a fost informată despre preluarea fetiței din Baia de Aramă