Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Vărsător. Un moment de criză psihologică

Horoscop martie 2023 Vărsător. Începi luna martie cu gândul la bani mai ales Mercur ajunge în casa banilor pe 2 martie, urmat de Saturn pe 7 martie. Poți resimți pentru un moment o senzație de restricție financiară, dar este vorba doar de organizarea deficitară.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 22:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Vărsător - Shutterstock

Luna Plină din 7 martie poate aduce un moment de criză psihologică, dar încearcă rămâi calm. Venus ajunge în casa familiei pe 16 martie și arată nevoia de a petrece mai mult timp acasă. Apoi accentul astrologic se concentrează pe idei, mai ales când Mercur schimbă zodia pe 19 martie, urmat de Soare pe 20 si Luna Nouă pe 21.

Toate acestea favorizează crearea de idei strălucite care te pot aduce departe. În 23 februarie Pluton ajunge în zodia ta unde pune problema gestionării narcisismului, a autocontrolului, puterii și tendinței de rebeliune. Marte încheie luna cu o schimbare de semn pe 25 martie aducând energie de locul de muncă dar și conflicte cu colegii.

Horoscop dragoste martie 2023 Vărsător

Dragostea nu pare a fi un domeniu important cel puțin pe parcursul acestei luni. Se întrevăd câte influențe subtile, precum Saturn în casa resurselor care poate aduce sentimente stabile. Dar cel mai important este Pluton care epurează psihicul tău, iar acest proces poate fi simțit neplăcut pentru că te lezează narcisic, te pune într-o ipostază de inferioritate.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Vărsător

Deși Mercur poate aduce niște sume de bani pe 2 martie, Saturn din 7 martie începe un proces de reorganizare al banilor. Nu mai poți cheltui cât vrei și cum vrei pentru că responsabilitățile tale nu mai corespund cu necesitățile pe termen lung. Fii atent cu Marte în casa sănătății din 25 martie care poate însemna un cost financiar pentru remedierea unor aspecte medicale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Vărsător. Un moment de criză psihologică