Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Fecioară. Reconcilierea unor conflicte mai vechi

Horoscop martie 2023 Fecioară. Domeniul relațional devine important la începutul lunii prin plasarea lui Mercur în 2 martie în casa relațiilor, urmat de Saturn care se alătură în 7. Comunicarea ta va fi îmbunătățită în cadrul relației, dar este necesar să faci planuri de viitor.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:18

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Fecioară - Shutterstock

Luna Plină din 7 martie care se petrece în zodia ta îți aduce un plus de claritate. Venus îmbină aventura cu iubirea și ar fi indicat să faci o călătorie cu partenerul începând cu data de 16 martie. Plantele migrează apoi spre cea mai complexă zonă a astrogramei. Primul este Mercur care ajunge în 19 martie, a doua zi i se alătură Soarele, iar în 21 martie are loc Luna Nouă.

Aceste aspecte favorizează reconcilierea unor conflicte mai vechi, a unor obsesii sau abuzuri. Pluton care ajunge în casa sănătății în 23 martie atrage atenția asupra sănătății mintale mai ales, a surmenajului și a epuizării emoționale. Luna se încheie cu Marte care ajunge în casa relațiilor sociale în 25 martie favorizând reorganizarea cercului de prieteni.

Horoscop dragoste martie 2023 Fecioară

Relațional lucrurile par a merge bine pentru tine în martie, mai ales la început când îl ai de partea de pe Mercur din 2 martie, apoi pe Saturn care ajunge în casa relațiilor în 7 martie și stabilizează lucrurile mai bine decât Mercur care ajută totuși la comunicare și înțelegere. În afară de aceste aspecte nu se identifică momente cruciale pentru relația ta în această lună.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Fecioară

Resursele financiare pot reprezenta dificultăți mai ales când Mercur schimbă semnul zodiacal în 19 martie, urmat de Soare a doua zi și Luna Nouă din 21 martie. Aceste evenimente astrologice atrag atenția asupra lipsei tale de perspectivă din cauza căreia ai neglijat anumite aspecte ale vieții tale iar acum este necesar să compensezi acest comportament, inclusiv într-o manieră financiară.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Fecioară. Reconcilierea unor conflicte mai vechi