Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Peşti. Mercur ajunge în sectorul financiar

Horoscop martie 2023 Peşti. Nivelul tău de creativitate va crește considerabil cu Mercur care schimbă semnul pe 2 martie. Saturn care face același lucru dar pe 7 pune întrebări serioase asupra identității tale. Luna Plină din 7 martie atrage atenția cu privire la egoism mai ales în cadrul relațiilor amoroase.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 22:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Peşti - Shutterstock

Venus care ajunge în Taur pe 16 martie reduce presiunile în comunicarea cu partenerul. Apoi atenția se concentrează pe bani când Mercur ajunge în sectorul financiar pe 19 martie, urmat de Soare pe 20 și Luna Nouă din 21.

Este un moment de abundență în viața ta de care ar trebui să fii mândru și să te bucuri. Pluton ajunge în casa spiritualității ceea ce este minunat pentru tine, însă vei privi și părți mai puțin plăcute din interiorul tău. Marte încheie luna cu schimbarea de semn pe 25 martie cu nevoie de asumare de riscuri și adrenalină.

Horoscop dragoste martie 2023 Peşti

Luna Plină din 7 martie poate reprezenta un punct nevralgic. Dacă ești într-o relație s-ar putea ca un conflict nesemnificativ să dea curs unei avalanșă de reproșuri ce va zdruncina temelia relației. Dacă ești singur te poți confrunta cu teama de singurătate, cu nemulțumirea singurătății și auto-reproșuri care te adâncesc într-o stare neplăcute. Nu dispera, nu durează mult!

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Peşti

Este evident că evenimentele marcate de Mercur – Soare și Luna Nouă din perioada 19-21 martie îți aduc bani în plus. Dacă vrei să pornești o afacere pe cont propriu acum este momentul pentru că bazele sunt solide. De asemenea, poți încerca să te asociezi cu cine într-un proiect care nu are legătură cu locul tău de muncă în general.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Peşti. Mercur ajunge în sectorul financiar