Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Leu. Pluton ajunge în casa relațiilor

Horoscop martie 2023 Leu. Abilitatea ta de a convinge oamenii este observabilă, mai ales când Mercur schimbă semnul zodiacal pe 2 martie. Atenție totuși asupra manipulării, mai ales că Saturn îl urmează pe Mercur, iar tot în 7 martie are loc Luna Plină în casa resurselor tale.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:20

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Leu - Shutterstock

În data de 16 martie Venus ajunge în casa carierei și te ajută să ai susținerea unei persoane cu autoritate. Mercur schimbă zodia în 19 martie, urmat de Soare în 20 și ulterior de Luna Nouă în 21 martie.

Aceste trei momente vizează ieșirea de din zona de confort, îmbrățișarea aventurii și a necunoscutului. Pentru un scurt moment Pluton te va pune în ipostaza de a reorganiza modul în care interacționezi cu oamenii, mai ales din punct de vedere emoțional. Iar luna se încheie cu Marte care ajunge în 25 martie în casa psihicului și poate este indicat să rememorezi parcursul pe care l-ai avut până acum.

Horoscop dragoste martie 2023 Leu

Pluton care ajunge în casa relațiilor începând cu 23 martie este un aspect astrologic foarte important. Deși stă aici doar până în iunie va reveni ulterior și va impact acest domeniu următorii 20 de ani. Este important să știi că această planetă reconfigurează modul în care te raport la oameni, modul în care relaționezi și modul în care iubești. Deși poate părea un proces înfricoșător de fapt este un proces de autodescoperire.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Leu

Aspectele de la început de lună pot aduce o fluctuație la nivel financiar, mai ales Mercur și Saturn din casa banilor datorați din 2 și respectiv 7 martie. Ulterior Luna Plină care are loc tot în 7 martie poate atrage atenția asupra unor aspecte din viața ta care au fost neglijate și care acum solicită investirea unei sume considerabile pentru a aduce un oarecare echilibru de funcționare. Cu siguranță vei cheltui bani din cauza neglijenței anterioare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Leu. Pluton ajunge în casa relațiilor