Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Balanţă. Şansele tale de a-ţi găsi sufletul pereche cresc considerabil

Horoscop martie 2023 Balanţă. Munca îți ocupă mare parte din timp și atenție mai ales la începutul lunii martie. Mercur își schimbă semnul zodiacal in 2 martie, urmat de Saturn în data de 7 martie.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:18

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Balanţă - Shutterstock

Deși vei încerca să îți eliberezi programul și te organizezi mai bine vei fi totuși presat de sarcinile și responsabilitățile zilnice. Luna Plină din 7 martie poate fi un moment de cotitură pentru tine în care să realizezi ceva important pentru tine ca ființă. Venus schimbă zodia pe 16 martie aducând erotism și pasiune personalității tale.

Ulterior centrul atenției devin relațiile mai ales că Mercur ajunge în sectorul lor pe 19 martie, a doua zi Soarele îl urmează, iar pe 21 martie are loc Luna Nouă. Aceste momente susțin și aduc energie relației în care te afli și astfel puteți trece la următorul nivel. Pluton schimbă semnul zodiacal în 23 martie, iar până în iulie poate scoate la iveală dificultăți de gestionare a comportamentului, temperament coleric și lipsă de autocontrol. Marte încheie luna ajungând în casa profesiei pe 25 martie unde aduce dorința de succes.

Horoscop dragoste martie 2023 Balanţă

Jumătatea lunii este reprezentativă din acest punct de vedere, debitând cu Venus care schimbă zodia în 16 martie și te face mai seductiv și atractiv, lucru bun mai ales dacă ești singur. Ulterior Mercur din casa relațiilor, Soarele și Luna Nouă pot aduce un nou statut, fie de logodnic sau chiar soț/soție. Dacă ești singur în această perioadă șansele tale de a găsi pe cineva potrivit cresc considerabil.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Balanţă

Nu par a fi aspecte astrologice care să vizeze direct acest domeniu, dar plasarea lui Mercur în casa muncii la începutul lunii pe 2 martie te aglomerează cu sarcini în plus, iar Saturn care își face apariția tot aici în 7 martie ar putea degrada relațiile cu colegii sau autoritatea. Eventual pot apărea mici probleme de sănătate care impun un scurt concediu medical.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Balanţă. Şansele tale de a-ţi găsi sufletul pereche cresc considerabil