Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Săgetător. Venus îmbunătățește relațiile cu colegii de muncă

Horoscop martie 2023 Săgetător. Viața de familie și căminul devin importante la începutul lunii sub influența lui Mercur care schimbă zodia pe 2 martie, urmat de Saturn pe 7 martie. Este posibil ca echilibrul între viața de familie și responsabilitățile profesionale să fie mai dificil de întreținut.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 22:43

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Săgetător - Shutterstock

Luna Plină din 7 martie susține acest lucru printr-o urgență care poate apărea la locul de muncă. Pe 16 martie Venus îmbunătățește relațiile cu colegii de muncă. Discutăm despre vești mai bune și energie mai multă când Mercur ajunge în casa plăcerii pe 19 martie, a doua zi ajunge și Soarele, iar pe 21 are loc Luna Nouă are pun accentul pe hobbyuri sau orice activități distractive.

Pluton care schimbă semnul pe 23 poate aduce o ușurare financiară, dar sunt necesare schimbări de mentalitate. Iar Marte aduce nu nivel crescut de pasiune dar și agresivitate pe 25 martie.

Horoscop dragoste martie 2023 Săgetător

În această lună discutăm indirect despre iubire. Evenimentele de la mijlocul săptămânii și anume Mercur, Soarele și Luna Nouă din perioada 19-21 martie îți acordă momentul potrivit pentru a face activitățile care îți aduc plăcere. Este de asemenea un moment bun dacă ești singur și dorești să ai o serie de întâlniri amoroase.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Săgetător

Pot exista câte procese de renovare mai ales cu Saturn în casa căminului pe 7 martie. Ulterior Pluton care schimbă semnul în 23 martie îți aduce în față necesitatea regândirii domeniului financiar. Poate nu este exclus să începi o serie de economii care să îți permită să ai o securitate financiară mai mare decât înainte astfel încât să nu mai te comporți anxios.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Săgetător. Venus îmbunătățește relațiile cu colegii de muncă