Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Taur. Este momentul să fii mai prezent în viața ta

Horoscop martie 2023 Taur. Nevoia de prieteni și de grupuri sociale se va resimți mai puternic când Mercur ajunge în casa relațiilor sociale pe 2 martie, urmat de Saturn pe 7 martie care validează dacă ești acolo unde trebuie și dacă oamenii din jurul tău sunt potriviți. Luna Nouă din 7 martie aduce un suflu nou, o trăire puternică de revitalizare.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:20

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Taur - Shutterstock

Este momentul să fii mai prezent în viața ta. Când planeta care te guvernează, Venus ajunge în zodia ta pe 16 martie indică cel mai potrivit timp pentru a începe o relație, mai ales pentru cei singuri, iar pentru că Mercur și Soarele schimbă zodiile pe 19 și 20 martie vei realiza că ai nevoie de împlinire emoțională autentică.

Luna Nouă din 21 martie te va determina să acționezi în propriul interes. Mesajul este dus mai departe de Pluton care ajunge în casa puterii și te face să fii mai atent la influența pe care o ai. Pe 25 martie Marte aduce cantitatea de energie necesară pentru a pune pe treabă.

Horoscop dragoste martie 2023 Taur

Luna Plină din 5 martie este momentul potrivit pentru a ieși la întâlniri sau pentru a împărtăși bucuria momentelor frumoase cu cineva care îți înțelege sentimentele. Următorul moment care descrie un aspect legat de dragoste este plasarea lui Venus în Taur pe 16 martie. Poți întâlni acum o persoană cu care să începi o relație conform standardelor tale care să te îmbogățească din punct de vedere emoțional. Ulterior Marte din Rac din data de 25 martie poate aduce puseuri de gelozie în relații.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Taur

Pentru tine luna martie nu aduce foarte mulți indici financiare. Resursele cu care lucrezi acum sunt fie sociale, iar aici grupul de prieteni se va restructura în mare măsură la începutul lunii prin acțiunea lui Mercur și Saturn. Ulterior putem discuta de resurse personale, mai ales că toate planetele care vor ajunge în Berbec se concentrează pe interiorul tău, pe gânduri, emoții, percepții. Totuși, Pluton care ajunge în Vărsător și va sta acolo până în iunie arată că te afli într-o perioadă de afirmare, de câștigare a puterii și a autorității. Poate toate acestea vin la pachet cu o serie de recompense financiare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Taur. Este momentul să fii mai prezent în viața ta