Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Berbec. Un moment bun pentru a te concentra pe sentimentele tale

Horoscop martie 2023 Berbec. Luna martie debutează cu Mercur care ajunge în casa psihicului în 2 martie unde poate scoate la iveală o serie de îngrijorări, te poți confrunta cu zvonuri sau bârfe care te afectează emoțional. Saturn se alătură lui Mercur în 7 martie și te ajută să îți recapeți încrederea.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:20

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Berbec - Shutterstock

Luna Plină din 7 martie are loc în Fecioară și atrage atenția asupra sănătății tale. Venus ajunge în casa banilor în data de 16 martie și îți aduce un plus de finanțe, iar pe 19 Mercur ajunge în zodia ta favorizând entuziasmul. Soarele se mută și el în Berbec pe 20 martie, iar pe 21 are loc Luna Nouă care te ajută să îți realizezi cele mai mari ambiții. Pe 23 Pluton ajunge în Vărsător pentru o scurtă perioadă și poate aduce provocări mediului profesional, iar luna se încheie cu Marte care ajunge în sectorul familiei și cere să fii atent la posibilele conflicte de aici, începând cu 25 martie.

Horoscop dragoste martie 2023 Berbec

Deși începi luna cu o nesiguranță de sine, deoarece Mercur și Saturn ar putea să nu favorizeze conturarea celei mai bune imagini despre sine vei reuși să te redresezi când planetele vor ajunge în zodia ta. Pe 19 martie Mercur este primul care ajunge în Berbec și te face mult mai încrezător, urmat de Soare pe 20. Cum Luna Nouă din 21 martie se petrece la tine acasă vei reuși să îți pui în ordine gândurile și sentimentele. Acesta este un moment bun pentru a te concentra pe noua ta identitate, pe sentimentele tale redescoperite și nu este exclus să fie debutul unei relații. Trebuie să știi că până la o relație sănătoasă este necesar să te conectezi la tine.

Horoscop bani martie 2023 Berbec

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din Fecioară care se petrece pe 7 martie poate fi un moment în care realizezi că este nevoie să urmezi un plan sau să pui la punct o listă de sarcini și cheltuieli aferente. Încearcă să nu mai cumperi fără discernământ. Lucrurile se ameliorează când Venus intră în casa banilor, pe 16 martie și poate favoriza o mărire de salariu și o activitate care aduce mai mulți bani. Cu toate acestea nu utiliza banii pentru a primii favoruri, mai ales emoționale. În cele din urmă Pluton din Vărsător va agita apele la muncă din 23martie până în iunie când pot exista schimbări la nivel de conducere, iar acest lucru ar trebui să te determine să fii precaut.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Berbec. Un moment bun pentru a te concentra pe sentimentele tale