Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Scorpion. Luna Plină atrage atenția asupra importanței prietenilor

Horoscop martie 2023 Scorpion. Martie îți aduce un început de lună destul de dinamic, mai ales că Mercur își schimbă zodia pe 2, urmat de Saturn pe 7. Vei avea o mulțime de idei îndrăznețe dar este posibil să apară și îndoiala de sine, mai ales că este implicat Saturn.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 22:43

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Scorpion - Shutterstock

Tot pe 7 martie are loc Luna Plină care îți atrage atenția asupra importanței prietenilor. Venus intră în casa relațiilor din 16 martie ceea ce te ajută să acorzi mai multă atenție partenerului sau să începi o nouă relație. Apoi munca ajunge în prim plan prin schimbarea de semn a lui Mercur în data de 19, urmat de Soare în 20 și apoi de Luna Nouă din 21.

Este necesar să îți faci munca mai ușoară, nu mai grea și să îți organizezi programul. Este posibil ca unele răni sau secrete din familie să fie mai evidente din 23 martie când Pluton activează cel mai jos punct al astrogramei. Iar luna se încheie cu Marte dornic de aventură și energic deoarece schimbă zodia pe 25.

Horoscop dragoste martie 2023 Scorpion

Pentru cei singuri începutul lunii este excelent pentru întâlniri, deoarece se bucură de influența lui Mercur și a lui Saturn care mai calmează spiritele în data de 2 respectiv 7 martie. Dacă lucrurile au fost bine făcute la începutul lunii atunci Venus va aduce roadele în data de 16 martie când își dace apariția în casa relațiilor și a parteneriatelor.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Scorpion

Pluton din casa familiei și a căminului care schimbă zodia în 23 poate aduce discuții legate de moșteniri sau case și terenuri care trebuie împărțite. Trebuie să fii foarte precaut cu orice tip de moștenire pentru că posibilitatea de conflicte intense este aproape iminentă. Nu ignora aceste responsabilități, dar încearcă să te plasezi într-un mod sănătos față de ele.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Scorpion. Luna Plină atrage atenția asupra importanței prietenilor