Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Gemeni. Marte ajunge casa banilor

Horoscop martie 2023 Gemeni. Guvernatorul tău, Mercur ajunge în casa profesiei pe 2 martie așa că folosește-ți inteligența și cunoștințele pentru a face o impresie bună la muncă. Pe 7 martie Saturn ajunge și el în casa profesiei, iar Luna Plină se petrece în casa căminului. Ai grijă să nu pui munca pe primul plan în detrimentul vieții de familie pentru a crea conflicte.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:20

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Gemeni - Shutterstock

Ulterior Venus ajunge în cel mai ascuns loc al astrogramei tale pe 16 martie și cere mai multă intimitate în relația de cuplu. Cu Mercur în sectorul relațiilor sociale începând din 19 martie, căruia i se alătură Soarele în 20, iar Luna Noua din 21 martie care are loc tot aici este posibil ca prieteniile să devină un punct central al vieții tale. Spre finalul lunii Pluton schimbă semnul zodiacal, în data de 23 martie și s-ar putea să te elibereze, iar Marte ajunge casa banilor permite începerea unui nou proiect de afaceri.

Horoscop dragoste martie 2023 Gemeni

Din punct de vedere relațional luna martie nu aduce foarte mult aspecte care să vizeze în mod direct acest domeniu. În schimb, putem discuta despre efecte ce influențează indirect, precum Saturn în casa profesiei din 7 martie, când are loc și Luna Plină ceea ce poate aduce divergențe între tine și membri familiei mai ales din cauza timpului îndelungat petrecut la muncă.

Horoscop bani martie 2023 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Mercur în casa profesiei din martie favorizează semnarea de contracte sau diverse discuții despre mărire salarială sau proiecte noi. Apoi Luna Plină din 7 martie îți permite să faci modificări în casă, fie că este vorba despre renovare sau chiar mutarea într-o altă locuință. În cele din urmă schimbarea de semn zodiacal al lui Marte din 25 favorizează începerea unui proiect pe cont propriu sau identificarea unei modalități de a face bani suplimentari.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Gemeni. Marte ajunge casa banilor