Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Rac. Este momentul în care îți poți planifica viitorul

Horoscop martie 2023 Rac. Nevoia ta de aventură și de adrenalină este marcată de plasarea lui Marte în casa călătoriilor în data de 2 martie, urmat de Saturn care ajunge în același loc. Luna Plină din 7 martie poate reprezenta un moment de aglomerare și copleșire.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 22:43

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Rac - Shutterstock

Se pare că sarcinile sunt tot mai multe, iar nivelul tău de energie tot mai scăzut. În 16 martie Venus ajunge în casa relațiilor sociale și s-ar putea ca cineva din anturajul tău să fie persoana potrivită pentru a dezvolta o relație mai serioasă. Munca devine din nou importantă cu Mercur care ajunge în casa profesiei în 19 martie, urmat de Soare pe 20 și ulterior Luna Nouă din 21.

Este momentul în care îți poți planifica viitorul pe următorii ani. Schimbarea de semn zodiacal al lui Pluton din 23 martie aduce o eliberare a zonei relaționale din astrograma ta, deși efectele se vor resimți doar până în iunie este începutul unui perioade mai liniștite. La final de lună Marte își schimbă și el zodia și ajunge în semnul tău ceea ce îți oferă energie și încredere în tine.

Horoscop dragoste martie 2023 Rac

Cel mai puternic aspect care devine relevant în plan relațional este Pluton care părăsește pentru patru luni casa relațiilor din astrograma ta. Această perioadă care începe în 23 martie se va simți ca o eliberare, ca o gură de aer proaspăt. Dar ulterior va aduce și o serie de întrebări despre intimitate, putere, bani, control și gelozie în cadrul relațiilor tale de dragoste. Este un moment de autoevaluare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Rac

Aglomerarea planetelor din zodia Berbecului, respectiv intrarea lui Mercur în data de 19 martie, apoi a Soarelui în 20 și Luna Nouă din 21 reprezintă o perioadă plină de muncă care conține cele mai bune influențe pentru începuturi. Nu discutăm despre câștiguri substanțiale, ci mai degrabă despre bazele pe care le pui proiectelor tale și planurilor pe care le ai pentru cariera ta.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Rac. Este momentul în care îți poți planifica viitorul