Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2023 Capricorn. Pluton reorganizează domeniul financiar

Horoscop martie 2023 Capricorn. Există o presiune intelectuală și de idei la începutul lunii mai ales atunci când Mercur schimbă zodia pe 2 martie, iar Saturn pe 7. Ai o mulțime de idei bune, dar implementarea lor nu este la fel de ușoară.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 21:18

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2023 Capricorn - Shutterstock

Pe 7 martie are loc și Luna Plină care te poate face să fii nechibzuit în comportament din nevoia de adrenalină. Dacă relația ta are nevoie de o reparație Venus din Taur începând cu 16 martie este momentul potrivit.

Ulterior familia devine importantă sub plasarea lui Mercur în sectorul respectiv în 19 martie, urmat de Soare a doua zi și Luna Nouă pe 21 martie. Din 23 martie când Pluton reorganizează domeniul financiar într-o modalitatea ce poate fi resimțită nu tocmai pozitiv. Marte încheie luna când ajunge în casa relațiilor pe 25 unde îmbină pasiunea cu agresivitatea.

Horoscop dragoste martie 2023 Capricorn

Venus din Taur din 16 martie aduce o perioadă bună pentru întâlniri romantice, iar Luna Nouă din 21 martie poate aduce în cadrul familiei un nou membru fie că vorbim despre partenerul unei rude sau poate chiar un copil. Ulterior Marte de la finalul lunii crește gradul de intensitate al sentimentelor, dar de asemenea și iritabilitatea se poate dezvolta rapid.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani martie 2023 Capricorn

Pentru că Pluton este o planetă cu un ritm lent schimbările pe care le aduce se produc lent dar sunt de lungă durată. Cel mai probabil schimbarea era deja pregătită doar că acum pot apărea ușor-ușor efectele. Te poți confrunta cu crize financiare până în iunie, dar trebuie să cunoști că este necesar pentru a putea evolua.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2023 Capricorn. Pluton reorganizează domeniul financiar