Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a înecat fetiţa de 3 ani apoi a încercat să se sinucidă: "Ea va fi în siguranţă acum, departe de tatăl său"

O mama acuzată că şi-a omorât fiica în vârstă de 3 ani a recunoscut în faţa instanţei că şi-a înecat în mod deliberat fetiţa, deoarece a crezut că îi va fi mai bine în Rai decât alături soţul ei. Claire Colebourn şi-a înecat fetiţa cu bună ştiinţă în locuinţa lor din Fordingbridge, Hanmpshire.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 15:22

După ce şi-a omorât fata, femeia a încercat să se sinucidă
Fetiţa de 3 ani a fost înecată de propria mamă - Mirror/Hampshire Constabulary

O mama acuzată că şi-a omorât fiica în vârstă de 3 ani a recunoscut în faţa instanţei că şi-a înecat în mod deliberat fetiţa, deoarece a crezut că îi va fi mai bine în Rai decât alături soţul ei. Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani şi-a înecat fetiţa cu bună ştiinţă în locuinţa lor din Fordingbridge, Hanmpshire.

Profesoara de ştiinţă Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani este acuzată că şi-a ucis fiica de 3 ani, după ce a înecat-o în casa lor din Fordingbridge, Hanmpshire.

Aceasta nu şi-a recunoscut iniţial fapta.

O ambulanţă  a fost chemată de urgenţă la reşedinţa familiei din districtul Wiltshire, iar fetiţa a fost dusă la spital unde ulterior copila a fost declarată decedată. 

Problemele ar fi început din cauza soţului, care, a spus Claire, ar fi stat în calea fericirii dintre ea şi fetiţă. Profesoara de biologie a declarat în faţa juraţilor că doar prin moartea celor două şi-ar fi putut găsi liniştea.

Femeia a povestit că după ce şi-a omorât fetiţa a încercat să se sinucidă. Şi-a injectat o doză mare de insulină, a încercat să se spânzure şi s-a înjunghiat în stomac.

Claire şi-a recunoscut faptele, mărturisind că în arest nu ar mai fi putut să se sinucidă. Ea a declarat că nu a vrut să fugă din faţa legii însă a fost doborâtă de emoţii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Mirror, femeia a fost acuzată de crimă iar ancheta este în desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a înecat fetiţa de 3 ani apoi a încercat să se sinucidă: "Ea va fi în siguranţă acum, departe de tatăl său"