Antena Meniu Search
x

Mărturiile salvatorilor şoferiţei care a aterizat cu mașina în Lacul Ciric: "A zis că a vrut să se sinucidă"

Acţiunea curajoasă a unui poliţist local a salvat viaţa unei femei de 27 de ani. Tânăra a intrat, ieri, cu maşina în lacul Ciric, din Iaşi şi era la un pas să fie înghiţită de ape. Norocul ei a fost că în zonă patrula agentul care s-a aruncat imediat după ea. Cu ajutorul unui pompier voluntar, aflat întâmplător acolo, a reuşit să o aducă la mal. Femeia le-a mărturisit salvatorilor că voia să îşi pună capăt zilelor. 

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 07:49

Mărturiile salvatorilor şoferiţei care a aterizat cu mașina în Lacul Chiric: "A zis că a vrut să se sinucidă"
Mărturiile salvatorilor şoferiţei care a aterizat cu mașina în Lacul Chiric: "A zis că a vrut să se sinucidă"

Salvator: Ridic-o, Cristi, că se duce la fund! Repede, repede, repede! 

Ghidat de colegul său, poliţistul local Cristian Neculau ajunge la femeie în ultima clipă. Erau în patrulare când mașina tinerei a plonjat în apele lacului Ciric. 

Salvator: Cristi, lasă-i capul într-o parte oleacă, dacă poţi! 

Salvatorul a reuşit cu greu să îi țină capul la suprafață. A primit ajutorul unui tânăr care se afla întâmplător în zonă. 

Pe acelaşi subiect

Salvator: În zona asta aici m-am. Mi-am dat hainele jos de pe mine şi am sărit, am mers după domnişoara. 

Tânărul venit în ajutor este pompier voluntar în Iaşi. A ştiut exact cum să acţioneze. Când a ajuns la femeie a auzit de la ea o mărturisire cutremurătoare. 

Salvator: A zis că a vrut să se sinucidă. Atâta tot. 

Se pare că tânăra, care studiază la Arte, ar fi divorţat în urmă cu şase luni şi era în depresie. A băut înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 1,09 la mie. A fost dusă de urgenţă la spital. 

Dr. Luminiţa Bodrun, SAJ Iaşi: Noi am găsit-o uşor hipotermică, în stare de şoc, dar stabilă hemodinamic. Părerea mea este că victima este în stare bună şi a avut noroc că a scăpat cu viaţă din asemenea incident. 

Cazul este cercetat acum de poliţie. Agentul local care a salvat-o pe tânără lucrează în cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei de 16 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Mărturiile salvatorilor şoferiţei care a aterizat cu mașina în Lacul Ciric: "A zis că a vrut să se sinucidă"