Antena Meniu Search
x

Român din Italia, reţinut pentru dare de mită. A vrut să-i cumpere pe carabinieri cu 200 de euro

Un român de 62 de ani, a cărut identitate nu a fost dată publicităţii, a fost reţinut de carabinierii din Orte, oraş situat la 60 de kilometri nord de Roma, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de dare de mită.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.05.2019, 15:52

Românul a încercat să-i cumpere pe carabinieri cu 200 de euro
Carabinierii nu s-au lăsat păcăliţi de mita oferită de român - Hepta

Un român de 62 de ani, a cărut identitate nu a fost dată publicităţii, a fost reţinut de carabinierii din Orte, oraş situat la 60 de kilometri nord de Roma, Italia, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de dare de mită.

Românul a fost oprit în trafic în cursul zilei de duminică, iar un echipaj de carabinieri a vrut să-i verifice maşina.

Român acuzat de dare mită, reţinut în Italia

Conform On Tuscia Online, probabil obişnuit cu modul de lucru din România, bărbatul a încercat să-i fenteze pe carabinieri şi a crezut că reuşeşte momindu-i cu 200 de euro.

Pe acelaşi subiect

Românul spera că, în acest mod, oamenii legii vor închide ochii şi vor renunţa la ideea de a-i efectua un control amănunţit asupra maşinii.

Însă carabinierii nu au cedat în faţa tentaţiei. L-au denunţat pe român pentru dare de mită, iar bărbatul de 62 de ani a fost încarcerat în arestul poliţiei din Civita Castellana, oraş în care românul are domiciliul.

Urmează ca judecătorii să decidă, în cursul zilei de luni, dacă românul rămâne după gratii sau va fi cercetat în stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român din Italia, reţinut pentru dare de mită. A vrut să-i cumpere pe carabinieri cu 200 de euro