Antena Meniu Search
x

O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma

O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma. Ioana a ieşit din maşină şi a început să strige: "Ajutor, nu mai respiră!"

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 10:32

Antonio a murit la 11 ani
O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma - Latina Oggi

O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma. Ioana a ieşit din maşină şi a început să strige: "Ajutor, nu mai respiră!"

Tragedie cumplită pentru o româncă stabilită de mai mulţi ani în Italia şi căsătorită acolo. Ioana C. 38 de ani, a privit neputincioasă cum băieţelul ei de doar 11 ani, Antonio, a murit din cauza unei crize de astm, pe o stradă aglomerată din Roma.

Antonio împreună cu mama lui şi o mătuşă mergeau la un control la spitalul Bambin Gesu, într-un Nissan, dar autoturismul a rămas blocat în traficul infernal din capitala italiană, pe via Cristoforo Columbo, în jurul orei 8, pe 11 aprilie.

Ioana a încercat să îl ajute, apoi a coborât din maşină şi a început să strige după ajutor. Mătuşa micuţului a sunat la salvare, iar doi poliţişti pe motocicletă s-au dus în întâmpinarea ambulanţei, încercând să îi deschidă calea.

Medicii au ajuns însă prea târziu la Antonio, chiar dacă ambulanţa a sosit în câteva minute după apel. Au încercat 50 de minute să îl resusciteze, în zadar, apoi au declarat decesul, scrie Latina Oggi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma