Antena Meniu Search
x

Spaima trăită de o femeie din Anglia. A stat 20 de minute lângă soţul ei, fără să-şi dea seama că bărbatul murise

O soție a crezut că soțul ei dormea ​​lângă ea timp de 20 de minute, până când și-a dat seama că bărbatul era de fapt mort.

de Maria Dogaru

la 27.08.2022, 19:02

Femeia a descoperit curând că bărbatul era foarte rece la atingere și nu răspundea
Spaima trăită de o femeie din Anglia. A stat 20 de minute lângă soţul ei, fără să-şi dea seama că bărbatul murise - Profimedia / poză ilustrativă

Kelly Bowley l-a găsit pe soțul Shaun fără viață în camera casei lor din South Normanton, Derbyshire și a crezut inițial că doarme, dar de fapt murise, relatează Mirror.

Femeia a crezut, timp de 20 de minute, că soțul ei dormea

Kelly Bowley s-a așezat lângă partenerul său, Shaun, și s-a uitat la televizor după ce s-a trezit. Femeia a descoperit curând că bărbatul era foarte rece la atingere și nu răspundea. Au fost chemate serviciile de urgență, dar nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 52 de ani.

„Ea a stat jos aproximativ 20 de minute și a presupus că Shaun dormea, deși avea ochii deschiși, dar acest lucru nu era neobișnuit pentru el, deoarece uneori dormea ​​cu ochii deschiși. I-a spus să închidă ochii, dar când el nu a răspuns, ea l-a apucat de picior și l-a scuturat, dar el încă nu răspundea și era rece la atingere, atunci când și-a dat seama că era decedat. Era așezat pe canapeaua din sufragerie, întins pe toată lungimea canapelei. Locuia împreună cu soția și copiii săi. Kelly a fost cea care l-a găsit pe Shaun întins pe canapea când a coborât, așa cum ar fi făcut-o în mod normal dimineața, după ce s-a trezit în jurul orei 7:20, deoarece urma să pregătească copiii de școală”, a declarat Joanna Smith, de la Poliția din Derbyshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Spaima trăită de o femeie din Anglia. A stat 20 de minute lângă soţul ei, fără să-şi dea seama că bărbatul murise