Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 octombrie 2021. Un nou tip de înşelătorie face victime în rândul şoferilor

Știrile zilei, 22 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.10.2021, 16:37

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 22 octombrie 2021

1) După două luni de criză, guvernul Ciucă ar putea fi votat în Parlament la începutul săptămânii viitoare. Pentru "sacrificiul" retragerii sale, Florin Cîţu vrea o recompensă pe măsură: Funcţia de preşedinte al Senatului.

2) Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Belgia, Austria şi Grecia au fost introduse pe lista roşie, în timp ce Israel a trecut în zona galbenă. 

3) Un bărbat de 51 de ani din Călăraşi a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi corupere sexuală a minorilor. Acesta le făcea avansuri elevilor pe care îi medita la engleză. 

4) Ludovic Orban şi-a anunţat demisia din PNL, acuzând că propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier i-a aparţinut lui Klaus Iohannis, nu partidului. Acesta a criticat şi decizia PNL de a face o înţelegere cu PSD. 

5) Un nou tip de înşelătorie face victime în rândul şoferilor. Tot mai mulţi primesc mail-uri false prin care sunt anunțați că ar fi fost amendați și trebuie să achite online o anumită sumă de bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 octombrie 2021. Un nou tip de înşelătorie face victime în rândul şoferilor