Antena Meniu Search
x

Misterul nedeslușit al triplului asasinat de la Satu Mare. Anchetatorii nu au găsit încă două probe foarte importante

Triplul asasinat de la Satu Mare rămâne în continuare un mister nedeslușit, având în vedere că anchetatorii nu au reușit să găsească două probe extrem de importante în dosar.

Razvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, a refuzat sa marturiseasca
Razvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, a refuzat sa marturiseasca - Observator

Triplul asasinat de la Satu Mare rămâne în continuare un mister nedeslușit, având în vedere că anchetatorii nu au reușit să găsească două probe extrem de importante în dosar.

Deși au reușit să obțină înregistrări video și numeroase alte probe care îl plasează pe Răzvan Rentea la locul triplului asasint de la Satu Mare, anchetatorii nu au găsit încă cele mai importante dovezi: arma crimei și proba care dovedește mobilul crimei, respectiv banii furați din casă.

Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani) au fost uciși cu sânge rece pe 23 noiembrie 2017 în casa din localitatea Apa, județul Satu Mare.

Criminalul a fost identificat de polițiști și procurori în persoana lui Răzvan Rentea, fiul și nepotul victimelor.

Pe acelaşi subiect

Rentea locuia singur în apartamentul părinților săi din Satu Mare și nu avea un loc de muncă. Mai mult, era un împătămit al jocurilor de noroc.

Noi detalii ale triplului asasinat care a şocat România: şi-a făcut semnul crucii, a pregătit toporul şi şi-a aşteptat mama

Cele mai importante probe din dosar, în continuare un mister

Anchetatorii nu au descoperit încă suma de bani furată din casa în care a avut loc triplul asasinat.

Potrivit unor surse, soții Rentea și Viorica Apan aveau economii de câteva zeci de mii de lei, însă suma exactă nu a fost cunoscută niciodată.

De asemenea, anchetatorii nu au găsit nici până acum, la nouă luni de la comiterea oribilelor crime, arma cu care Răzvan Rentea și-ar fi ucis părinții și bunica.

O altă probă care ar duce la rezolvarea misterului ar fi o declarație de recunoaștere din partea suspectului principal.

Răzvan Rentea a fost încătușat de polițiști chiar la înmormântarea părinților și a bunicii sale. El a stat tot timpul lângă sicriele celor trei, fiind încătușat sub privirile îngrozite a sute de oameni care participau la înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Misterul nedeslușit al triplului asasinat de la Satu Mare. Anchetatorii nu au găsit încă două probe foarte importante