Antena Meniu Search
x

Top 5 zodii disperate după atenţie. Ar face orice pentru aprecierea celor din jur

Aveți o nevoie aproape compulsivă de a fi apreciaţi? Când aflaţi că o persoană nu vă place, sunteţi gata să faceţi tot posibilul pentru a-i schimba părerea? Atunci este posibil să fiţi unul dintre semnele zodiacale care ar face orice pentru a fi plăcute de cei din jur.

Ele sunt zodiile disperate după atenţie
Aceste zodii ar face tot posibilul pentru a fi apreciate de cei din jur - Pixabay

Aveți o nevoie aproape compulsivă de a fi apreciaţi? Când aflaţi că o persoană nu vă place, sunteţi gata să faceţi tot posibilul pentru a-i schimba părerea? Atunci este posibil să fiţi unul dintre semnele zodiacale care ar face orice pentru a fi plăcute de cei din jur.

Deseori această dorinţă poate deveni o obsesie care vă poate afecta viaţa, fiind întotdeauna predispuşi să controlaţi fiecare vorbă sau acţiune, în funcţie de persoanele cu care intraţi în contact.

Astrologii vă sfătuiesc să vă consumaţi această energie prin a lucra mai mult cu propria persoană, deoarece această nevoie de a ne face plăcuţi de oameni, este de fapt o nevoie de apartenenţă, de acceptare în societate. Aveţi mai multă încredere în talentele şi capacităţile voastre, iar beneficiile nu vor înceta să apară.

Săgetător 

Pe acelaşi subiect

Indiferent că este doar ceva temporar sau de durată, Săgetătorul va dori să devină prietenul vostru cu orice preţ. Pentru a primi încredere, acest semn zodiacal are tendinţa de a spune „da” la absolut orice i se cere şi nu va refuza niciodată să acorde ajutor sau să facă vreun lucru extravagant sau nebunesc, doar pentru a simţi că face parte din grup.

Nu va conta niciodată că are deja planuri bine stabilite, dacă îi veţi cere să le amâne pentru a vă însoţi într-o excursie sau pentru a face o sarcină în locul vostru, nu vor exista refuzuri. De asemenea, nici nu va face remarci nepoliticoase, care să dea de gol ideea că nu este de acord cu situaţia în care este pus, ci va vedea mereu o parte plină a paharului.

Partea mai puţin pozitivă este că atunci când acceptaţi orice vi se propune, renunţaţi la propria persoană, la caracterul pe care îl aveţi şi la imagine. Sfatul specialiştilor este să vă prioritizaţi aşteptările şi să vă gândiţi dacă merită să depuneţi tot efortul, timpul sau energia, doar pentru a fi privit cu ochi buni.

Dacă spuneţi uneori şi „nu”, acest lucru nu va însemna că sunteţi egoişti, ci că în anumite situaţii, ceea ce v-aţi propus deja să faceţi ar putea fi mai important pentru voi, decât ceea ce vor cei din jur.

Balanţă 

Balanţele au nevoia de a se simţi apreciate de cei din jur, motiv pentru care îşi aleg de fiecare dată atent cuvintele, înainte se a spune ceva. Dacă într-o anumită situaţie, părerea lor este diferită şi ar putea fi contrazisă, preferă să menţină tăcerea, în loc să-şi spună punctul de vedere, mai ales dacă acest lucru ar face o persoană să nu le mai placă.

Dacă nu arătaţi celor din jur o imagine reală a personalităţii voastre şi afişaţi doar ceea ce vor aceştia să vadă, nu veţi reuşi niciodată să vă impuneţi şi să luptaţi pentru lucrurile pe care le consideraţi importante şi în care credeţi cu adevărat.

Astrologii recomandă să fiţi cinstiţi cu ideile şi opiniile voastre, indiferent dacă acestea nu se suprapun cu vocea majorităţii. Fiţi naturali, iar cine va considera că aveţi dreptate şi va urma drumul pe care îl alegeţi, vă va deveni prieten cu adevărat.

Taur

Acest semn zodiacal preferă să îşi rezolve întotdeauna singur problemele, fără să ceară ajutor la nevoie, deşi deseori ajunge în situaţii complicate, pe care nu ştie să le gestioneze. Teama că cei apropiaţi nu îl vor mai plăcea în momentul în care acesta arată semne de neajutorare sau este pus în dificultate, îl face să ţină totul ascuns.

Specialiştii recomandă să lăsaţi aceste temeri deoparte şi să vă bazaţi pe cei apropiaţi la nevoie. Nu sunteţi obligaţi să vă descurcaţi singuri, apelaţi la prieteni şi veţi primi respect, arătându-le astfel că aveţi încredere în ei.

Nu este jenant să recunoaşteţi când nu ştiţi ră rezolvaţi anumite sarcini sau proiecte, din contră, este o dovadă de putere care vă va aduce multe beneficii în viitor.

Peşti 

Peştii îşi doresc atât de mult validarea celor din jur, încât ar face orice pentru a se face remarcaţi şi plăcuţi. Nu contează dacă se îndoiesc de vreo cerinţă, va face orice lucru nebunesc pentru a dovedi că merită să fie consideraţi de încredere. Dacă un prieten i-a rănit o dată, Peştii vor ierta, dacă vor fi răniţi şi a doua oră, ei vor trece cu vederea.

Nu vor să rămână singuri, ci să aparţină neapărat unui grup, aşa că tind să renunţe la credinţele, opiniile şi dorinţele lor, pentru binele celor din jur. La serviciu sunt genul de colegi care ar face toată treaba, inclusiv pe cea a colegilor dacă aceşti cer ajutor şi nu, nu pentru titlul de „angajatul lunii”, ci pentru că îşi doresc cu ardoare să fie plăcuţi. De oricine, oricând.

Specialiştii recomandă să vă gândiţi şi la binele vostru, iar în situaţiile în care, în interior vă spuneţi că nu sunteţi de acord cu ceea ce se întâmplă, să luaţi atitudine şi să vă spuneţi părerea, indiferent de cum ar putea ea fi interpretată. Amintiţi-vă că la finalul zilei, cel mai bun prieten al vostru sunteţi chiar voi şi nimic nu ar trebui să schimbe acest lucru.

Gemeni 

Imaginea este foarte importantă pentru Gemeni, iar cine încearcă să o strice, devine în mod direct un adversar pentru această zodie. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal adoră să vorbească, de fapt, sunt cunoscuţi pentru talentul lor de a pălăvrăgi ca o moară stricată, lucru benefic de multe ori. Au întotdeauna cuvintele bine pregătite, iar umorul este cheia succesului lor.

De fiecare dată când intră în contact cu o persoană nouă, fac tot posibilul pentru a le crea o imagine plăcută, iar felul lor sociabil îi transformă într-o carte deschisă.

Un lucru mai puţin pozitiv este faptul că această zodie poate exagera uneori, iar aceste încercări de a spune lucruri, doar pentru că cei din jur vor să le audă sau de a adopta o atitudine pozitivă, doar pentru a mulţumi persoanele apropiate, poate fi dăunătoare de-a lungul timpului. 

Specialiştii recomandă să nu vă îndepărtaţi de la valorile pe care le aveţi cu adevărat şi să nu le ascundeţi, în faţa nevoii de a vă face remarcaţi prin poveşti sau acţiuni extravagante. Umorul şi firea sociabilă sunt îndeajuns pentru a face o impresie plăcută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Horoscop » Top 5 zodii disperate după atenţie. Ar face orice pentru aprecierea celor din jur