Antena Meniu Search
x

Cele mai leneşe şi delăsătoare zodii. Nu te poţi baza niciodată pe ajutorul lor

Aceste semne nu ar mişca un deget, dacă nu ar trebui să ajungă la telecomandă pentru a schimba canalul tv şi nu s-ar ridica niciodată din pat dacă frigiderul s-ar afla în locul noptierei. Dacă vă sună cunoscut, vă încadraţi perfect în acest top ruşinos în care se regăsesc cele mai leneşe zodii.

Cele mai leneşe şi delăsătoare zodii. Nu te poţi baza niciodată pe ajutorul lor - hepta.ro

Să mergeţi la muncă sau să vă petreceţi toată ziua în pat, cu capul sub pernă, departe de orice zgomot care v-ar putea deranja liniştea interioară? Să vă ajutaţi un prieten atunci când are disperată nevoie sau să spuneţi pas de data aceasta şi să lăsaţi telefonul pe mod silenţios?

Dacă în ambele cazuri varianta a doua este cea potrivită pentru dumneavoastră, bine aţi venit! Vă încadraţi perfect în acest top ruşinos în care se regăsesc cele mai delăsătoare zodii.

Aceste semne zodiacale nu ar mişca un deget, dacă nu ar trebui să ajungă la telecomandă pentru a schimba canalul tv şi nu s-ar ridica niciodată din pat dacă frigiderul ar fi instalat în locul noptierei. Adoră libertatea, vacanţele şi o viaţă comodă, fără griji, dar nu vor să muncească o secundă pentru a obţine aceste beneficii. Nici dacă banii ar pica din cer, nu s-ar obosi să-i prindă, ci ar aştepta mai degrabă să-i lovească pur şi simplu norocul în cap.

Leu 

Leul, prin definiţie o felină, ce ar putea considera mai productiv pentru sine, decât să stea pur şi simplu toată ziua, făcând... nimic? Dacă tu crezi că în viaţă poţi da lovitura doar prin a fi adorabil şi fermecător, ai şanse destul de mari să nu părăseşti „cuibul” părinţilor şi să-ţi asigur singur un venit, prea curând. Aceste semn zodiacal simbolizează o persoană talentată, cu un simţ creativ foarte bine dezvoltat, care, evident, adoră să fie în centrul atenţiei.

Ţi-ai putea asigura venitul desfăşurând activităţi de genul: actor, cântăreţ, blogger sau vlogger. Astfel, te poţi bucura de lumina reflectoarelor, dar nu vei fi încântat de munca grea pe care ar trebui să o depui pentru a ajunge într-un stadiu promiţător. Lenea este cuvântul care îl descrie cel mai bine pe Leu, ba chiar se poate “lăuda” cu faptul că face parte dintre cele mai leneşe zodii, dacă nu se situează chiar pe primul loc…

Încetaţi cu această atitudine delăsătoare pentru că nu veţi avea decât de pierdut în viaţă, mai ales că aptitudinile şi calităţile de care daţi dovadă în domeniul artistic, v-ar putea propulsa într-o carieră strălucitoare. Ei sau dacă nu, veţi rămâne mereu în spatele scenei, undeva probabil pe vreo canapea dormind, în timp ce pe scenă vor performa cei care au pus piciorul în prag şi au făcut ceva serios pentru viaţa lor.

Vărsător

Nu v-aţi fi aşteptat la asta, dar da, Vărsătorul se numără printre cele mai delăsătoare zodii. Împătimiţi ai cauzelor umanitare, întotdeauna veţi vedea pe profilul de social media al acestei zodii instigări pentru a dona diferitelor fundaţii sau share-uri la adăposturi pentru căţei, dar aţi văzut vreodată un Vărsător care să ia parte concret la asemenea manifestaţii? Nu prea, pentru că asta ar însemna să şi muncească, mai mult decât să pălăvrăgească, iar munca pentru Vărsători este o activitate plictisitoare şi necesită un efort pe care ei nu sunt în stare să şi-l asume.

De altfel, atunci când sunt puşi în astfel de situaţii, nu fac decât să se vaite pentru cât de obosiţi sunt, cât de mult au muncit şi cât au ajutat ei la salvarea lumii. Iar asta… după primele 5 minute.

Dacă doriţi cu adevărat să începeţi să ajutaţi lumea, ar fi timpul să puneţi mâna la treabă, pentru că este mai importantă decât suportul verbal.

Săgetător

Doar ideea de a se limita la a trăi îi face să se simtă rău pe Săgetători. Acest semn zodiacal iubeşte libertatea, mai ales dacă asta ar însemna să călătorească .

Un trai fix, un job monoton sunt lucruri excluse pentru aceştia, fiind prea complicat să rămână consecvenţi şi dedicaţi aceluiaşi serviciu, iar în plus munca îi face să se simtă constrânşi în viaţa lor. Nu veţi vedea niciodată această zodie făcând voluntariat, stând peste program sau să se alăture vreunui proiect umanitar care să necesite timp şi efort. Nici dacă-i cereţi ajutorul, nu vă aşteptaţi să-şi ducă treaba la bun sfârşit, fără să vă amintească de minim 10 ori că îşi consumă timpul preţios pentru dumneavoastră şi că ar trebui recompensat în vreun fel pentru munca grea pe care o depune.

Ca Săgetător, aţi face orice pentru a vă păstra intactă libertatea, dar trebuie să vă gândiţi că la un momentdat în viaţă, tot va trebui să vă limitaţi, să coborâţi cu picioarele pe pământ şi să vă asumaţi faptul că faptele dumneavoastră sau… lipsa acestora îi pot afecta şi pe cei din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cele mai leneşe şi delăsătoare zodii. Nu te poţi baza niciodată pe ajutorul lor