Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 august 2018. Poveste de dragoste, bani şi o infidelitate

Horoscop 10 august 2018. Astăzi este o zi bună pentru planuri. Orice vă propuneţi să faceţi în dragoste, afaceri sau chestiuni personale prezintă şanse foarte mari de succes.

Zodiacul pentru 10 august 2018
Horoscopul din 10 august 2018. Iată ce prevestesc astrele - Observator.tv

Horoscop 10 august 2018. Astăzi este o zi bună pentru planuri. Orice vă propuneţi să faceţi în dragoste, afaceri sau chestiuni personale prezintă şanse foarte mari de succes.

Sfârşitul zilei vă rezervă o surpriză deosebită, dacă menţineţi o stare pozitivă şi vă concentraţi strict pe lucrurile care vă privesc, nu pe dorinţele altora.

Horoscop 10 august 2018 Berbec

Pentru Berbec, riscul de a comite accidental un act de trădare este crescut. Tu nu vei observa cât de periculos poate fi să discuţi în zeflemea despre o persoană care te-a ajutat mult în trecut. Puteți evita această situație dacă vă controlați fiecare cuvânt pe care îl spuneți. Ar trebui să evitați discuţiile cu oamenii care nu prezintă încredere cu anumite informaţii. Comunicați cu ei exclusiv pe teme neutre şi nu încercaţi să fiţi exagerat de prietenos cu aceştia. Nu vă puteţi baza pe ei să ţină un secret.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 10 august 2018 Taur

Taurul astăzi este pregătit pentru un succes major în orice efort al său. Grăbește-te, pentru a profita la maximum de acest moment favorabil! Concentrați-vă pe visul cel mai prețuit și faceți totul pentru a-l face real. Aveți nevoie doar de un singur lucru - să doriți cu tărie acest obiectiv, pentru a deveni realitate. Orice altceva va fi lăsat în grija împrejurărilor și a oamenilor care există în lumea voastră ca o formă de ajutor permanent şi susţinere.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 10 august 2018 Gemeni

Gemenii vor fi surprinși pe 10 august 2018 să găsească niște defecte în aspectul lor fizic. Poate fi vorba despre ceva nesemnificativ la primă vedere, poate un semn mic de naștere care nu arată estetic, sau o aluniţă care nu era acolo recent. Oricum, acest eveniment va provoca o reacţie de panică şi decizi să investighezi cât mai curând posibil. Asta înseamnă că veți petrece mult timp pe la medic şi veţi cheltui mulţi bani. Ca rezultat, veți elimina această problemă, însă trebuie să vă acordaţi o grijă mai mare în ce priveşte sănătatea. Astfel, nu veţi mai avea asemenea surprize neplăcute.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 10 august 2018 Rac

Racul va avea vineri o stare de spirit jucăușă. Veți dori să atrageți în permanență atenția asupra dvs. și din acest motiv vă angajați să glumiți și să acordați perspective promițătoare oamenilor de sex opus. Dacă aveți un partener, vă vor intercepta, mai devreme sau mai târziu, flirtând la adresat unui străin. Atunci nu va ieşi nimic bun! Partenerul tau nu te va bate la cap prea tare, dar va  începe să se comporte ca tine, iar asta e mai enervant decât ce faci tu. Încearcă să te ponderezi în reacţii, nu e chiar ok să flirtezi cu toată lumea, chiar dacă eşti singură.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 10 august 2018 Leu

Leul astăzi va lua o decizie importantă cu privire la destinul lor. Vă dați seama că nu aveți suficient din tot ceea ce doriți în acest moment și că sunteți gata să vă luptați în mod activ pentru un viitor mai bun. Veți elabora chiar un plan pentru această luptă schimbătoare de viață, pe care veți continua să îl implementați fără cea mai mică întârziere. Totuşi, este păcat că noul tău plan de viață nu se concentrează suficient pe o zonă atât de importantă ca sfera personală, căreia îi vei da un rol secundar.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 10 august 2018 Fecioară

Fecioara pe 10 august va primi relaxare completa. Ziua dvs. de lucru se va termina mai devreme ca de obicei şi veți avea timp să petreceți în linişte câteva ore. Ca urmare, vă vine ideea de a organiza o excursie, undeva, în natură. Veți termina rapid planul și după câteva ore vă veți bucura de cântatul păsărilor, de razele calde ale soarelui de vară și de peisajul pitoresc al locului în care mergeți.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 10 august 2018 Balanţă

Balanţa astăzi va încerca să finalizeze proiectul cât mai curând posibil, pentru a-și face weekend-ul mult așteptat un pic mai lung. De data aceasta vă concentraţi asupra dvs., pentru a crea un aspect impecabil. Și aspectul tău va câștiga într-adevăr o fortăreață impregnabilă, vechea ta dragoste. Când vă aflați într-un cadru romantic, un impuls puternic se va ivi între voi. Nici tu, nici persoana pe care o placi nu veţi rezista, iar destinele voastre se vor uni din nou, într-o pasiune înflăcărată.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 10 august 2018 Scorpion

Pentru Scorpion, sarcina principală a acestei zile va fi reconcilierea cu cel mai bun prieten al lor. Veți înțelege că v-ați comportat inadmisibil, în mod deliberat, permițând să fie umilit pentru propriul dvs. beneficiu. Prietenul te va ierta cu siguranță, dar comunicarea ta nu va fi la fel de sinceră ca înainte. Veți înțelege că această persoană se teme să vă aducă din nou la suflet, astfel încât să nu se rănească. Aceasta este o lecție pe care trebuie să o rețineți pentru a nu repeta astfel de greșeli.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 10 august 2018 Săgetător

Sagetatorul va fi surprins de evenimentele din această zi. Totul din jurul tău va începe să se întâmple ca prin magie. Este necesar doar să te gândești la ceva și se va întâmpla imediat, provocând atât bucurie, cât și mare uimire în sufletul tău. Nu risipiti timp pentru a afla cum a devenit dintr-odata posibil ce era imposibil. Este mai bine să folosiți un moment atât de bun pentru a vă realiza obiectivele cele mai intime, şi anume cucerirea persoanei pe care ai iubit-o întotdeauna, dar nu ai avut curajul să te apropii de ea. Azi ţi se va împlini visul, riscă totul şi vei primi totul.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 10 august 2018 Capricorn

Capricornii vor petrece 10 august 2018, gândindu-se încet la soarta căsătoriei sau la romantismul lor. În general, veți găsi încă relația dvs. destul de fericită. Într-un aspect, nu poți să recunoști că nu te descurci prea bine, comparatic cu ce vezi în căsnicia celui mai bun prieten (sau prietena). Voi decideți că această pereche este standardul de aur pe care ar trebui să îl atingeţi. Nu vă grăbiți să împărțiți toate aceste gânduri cu cealaltă jumătate, pentru că le va găsi oarecum ofensatoare.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 10 august 2018 Vărsător

Varsatorul astazi nu trebuie să aiba incredere intr-un coleg cu anumite informaţii. Luând notă de această previziune, vă veți proteja de probleme foarte mari. În general, această vineri nu vă va da probleme majore și o veți petrece în spirite înalte. Seara, te vei afla la un picnic de tara, aranjat de cineva apropiat de tine. Statul în natură vă va salva de suprasolicitarea emoțională și de oboseala acumulată în timpul săptămânii de lucru.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 10 august 2018 Peşti

Pentru Pesti, 10 august 2018 va fi o zi de neimaginat, in care toate gandurile sunt doar despre weekend, si nu despre munca. Cu toate acestea, veți efectua munca în mod eficient, astfel încât week-end-ul dvs. să înceapă înainte de termen. Șeful te va lăsa să pleci mai devreme de la serviciu și te grăbești să profiți de această vacanță bruscă. Veți dedica acest bonus de timp creativității personale sau unui hobby foarte interesant.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 august 2018. Poveste de dragoste, bani şi o infidelitate