Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 mai 2018. Câştiguri fabuloase, succes profesional şi surprize în dragoste

Horoscop 15 mai 2018. Astăzi veţi primi sfaturi legate de relaţia amoroasă pe care o aveţi. Aţi face bine să le ascultaţi pentru că vă vor deschide o uşă spre lucruri bune în viitor. Petreceţi-vă ziua în compania unor persoane mai în vârstă şi nu veţi avea decât de câştigat.

Horoscop 15 mai 2018. Câştiguri fabuloase, succes profesional şi surprize în dragoste
Horoscop 15 mai 2018. Câştiguri fabuloase, succes profesional şi surprize în dragoste - Observator.tv

Horoscop 15 mai 2018. Astăzi veţi primi sfaturi legate de relaţia amoroasă pe care o aveţi. Aţi face bine să le ascultaţi pentru că vă vor deschide o uşă spre lucruri bune în viitor.

Petreceţi-vă ziua în compania unor persoane mai în vârstă şi nu veţi avea decât de câştigat. Veţi avea nevoie de experienţa lor de viaţă şi de modul lor de a gândi. 

Horoscop 15 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va încerca în toate felurile să scape de starea iritativă pe care o are. Este o zi fără rezultate productive în afacerile personale şi profesionale, totul din cauza acestei probleme. Dacă nu găsiţi o modalitate prin care să vă înveseliţi şi să vă binedispuneţi, riscaţi să vă descărcaţi nervos chiar şi pe colegii dumneavoastră care nu au nicio vină şi veţi strica toate activităţile de echipă la care aţi lucrat până acum.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Taur

O zi plină cu surprize neplăcute pentru Taur. Dimineaţa, nu veţi găsi sub nicio formă informaţiile necesare de care aveţi nevoie la muncă. Chiar dacă veţi trece peste acest impediment, veţi da nas în nas cu altă situaţie neprevăzută: veţi fi lăsat baltă de o persoană în care aţi avut foarte multă încredere. Va trebui să vă coordonaţi urgent, dar fără ajutor nu veţi reuşi să faceţi faţă, iar cel mai tare vă va afecta faptul că va trebui să vă amânaţi toate planurile şi evenimentele importante.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Gemeni

O doză de egoism nu strică! Gemenii astăzi îşi vor axa toată energia pe propria bunăstare. Rudele şi prietenii nu vă vor condamna dacă nu le veţi oferi ajutorul de această dată, conştienţi fiind că sunteţi într-o stare foarte delicată, în ceea ce priveşte starea emoţională. Trebuie să luaţi o decizie în relaţia de cuplu, iar acest lucru ar trebui făcut cu diplomaţie. Nu vă consumaţi energia negativă într-o luptă cu partenerul de viaţă, ci încercaţi să le explicaţi cu blândeţe că motivul comportamentului dumneavoastră capricios este datorat unor emoţii pe care veţi încerca să le controlaţi în viitor.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Rac

Racii nu ar trebui să petreacă prea mult timp singuri astăzi. Dacă staţi pe gânduri riscaţi să ajungeţi la o serie de concluzii eronate, iar dacă veţi continua să trăiţi acţionând după aceste concepţii greşite, la un momentdat veţi fi dat peste cap de o criză majoră care vă va afecta pe termen lung. Cel mai bine ar fi să apelaţi la cel mai bun prieten sau la o rudă foarte apropiată, pentru a primi consiliere obiectivă şi competentă, referitor la problema care vă macină.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Leu

Leii nu ar trebui să ignore simptomele unei posibile probleme de sănătate. Durerea de cap severă pe care o tot suportaţi de ceva vreme, ar putea fi provocată de o hipertensiune arterială. Mergeţi la medic, iar dacă este nevoie, luaţi medicamentele corespunzătoare. În altă ordine de idei, ziua de Marţi va fi destul de liniştită pentru dvs., ba chiar veţi putea termina o sarcină care iniţial vă dădea mari bătăi de cap.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Fecioară

Plictiseală mare pentru Fecioară şi un drum infernal de lung pe care trebuie să-l parcurgeţi. Durerea este mai mare cu cât la volan se află o persoană cu foarte puţină experienţă de conducere. Din fericire, veţi ajunge cu succes la destinaţie, vă veţi lua la revedere de la şofer, iar apoi vă veţi ocupa de activităţile în interes de serviciu pentru care aţi venit. La întoarcere timpul se va scurge imediat şi nici nu veţi realiza când aţi ajuns înapoi acasă.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Balanţă

Balanţa simte o frustrare la locul de muncă. Vă veţi simţi jignit de faptul că un angajat care s-a alăturat recent echipei dvs., a primit un premiu major şi veţi bănui că această persoană primeşte anumite avantaje datorită şefului dumneavoastră. Din cauza acestei supărări, veţi încerca să dovediţi prin diferite mijloace că există clar o relaţie sentimentală secretă între şeful dumneavoastră şi noul său favorit. Credeţi însă că acest lucru vă va aduce vreun beneficiu în final, în afară de propria satisfacţie?

Horoscop 15 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii ar trebui să-şi petreacă această zi în compania unor persoane mai în vârstă. Veţi avea nevoie de experienţa lor de viaţă şi de modul lor de a gândi referitor la diferite aspecte ale realităţii cotidiene. Este un lucru bun deoarece veţi primi recomandări foarte utile, mai ales în ceea ce priveşte relaţia amoroasă pe care o aveţi. Veţi fructifica aceste sfaturi în planuri de viitor cu persoana iubită, iar seara veţi uita complet de afaceri şi griji legate de locul de muncă şi vă veţi petrece timpul relaxându-vă în faţa televizorului sau citind o carte.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Săgetător

Un incident neaşteptat care va avea loc astăzi vă va schimba viaţa în bine, deşi nu veţi înţelege pe moment. Din contră, veţi sta supărat, indignat, evaluând la nesfârşit toate detaliile în urma a ceea ce s-a întâmplat. Nu vă pierdeţi starea de bine şi energia, repetaţi-vă că întotdeauna este o parte pozitivă în orice şi veţi accepta în final, dacă veţi privi lucrurile cu inima deschisă, că incidentul este de fapt o uşă spre lucruri bune în viitor.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii trebuie să înveţe că uneori este bine să păstrezi pentru tine propriile bucurii. După ce aţi finalizat cu succes o sarcină foarte grea despre care v-aţi tot lăudat în grupul de la muncă, veţi merge în biroul supraveghetorului dvs. Când ieşiţi de acolo cu un zâmbet triumfător pe faţă, le veţi da şansa acestor colegi de muncă să şuşotească despre succesul dumneavoastră. În mai puţin de o oră, toată lumea va vorbi despre faptul că sunteţi o marionetă a şefului şi că doar acesta ar fi motivul pentru care aţi reuşit să obţineţi o promovare. Nu vă lăsaţi măcinat de această bârfă, ţineţi capul sus şi continuaţi să vă faceţi treaba la fel de bine.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul face acte de caritate în această zi. Chiar dacă nu sunteți deosebit de îndrăgostiți de astfel de evenimente, este puțin probabil să scăpați de necesitatea de a contribui la soarta unui cățeluș abandonat (sau tigru pe cale de dispariție sau altceva). Veți fi chemați la acest lucru de persoana pentru care aveţi sentimente aşa că nu puteţi refuza. Doar nu vreţi să faceţi o impresie proastă nu? De altfel, dacă sunteţi pregătit de o relaţie cu această persoană, fiţi pregătit să contribuiţi toată viaţa pentru astfel de cazuri de ajutorare.

Horoscop 15 mai 2018 pentru Pești

Peştii îşi vor cheltuii banii în această zi pe un obiect rar, de mare valoare. Îl veţi achiziţiona pe un preţ infim de la o persoană care nu-şi dă seama că vinde un element foarte valoros care costă o avere. Vă veţi simţi oarecum prost pentru că aţi păcălit această persoană neştiutoare, dar vă va trecere remuşcarea repede. Până la urmă nu este vina voastră că acest vânzător nu s-a informat înainte să pună în vânzare obiectul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 mai 2018. Câştiguri fabuloase, succes profesional şi surprize în dragoste