Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 februarie 2022. Zodiile norocoase în dragoste şi nativii cu inima frântă

Horoscop 2 februarie 2022. Astrologii prevăd o zi plină de peripeţii în dragoste pentru zodii. Dacă unii nativi redescoperă iubirea în braţele partenerului sau ale unei persoane complet neaşteptate, pentru alţii se anunţă nori de furtună. Iată ce le rezervă astrele semnelor astrologice.

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 14:29

Vezi și

Horoscop 2 februarie 2022 Berbec

Fiorii iubirii vă dau târcole și aveți o zi cu fluturași în stomac. Nu uitați să îi spuneți și persoanei iubite ce simțiți și să o răsfățați. Pe plan financiar, însă, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât v-ați dori, dar situația s-ar putea îmbunătăți dacă învățați să fiți mai cumpătați, spun astrele

Citește și: Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022. Ce înseamnă asta pentru zodii

Horoscop 2 februarie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Vă plângeți prea mult și nefondat, mai ales față de persoanele care trec cu adevărat prin perioade dificile. Cel mai indicat ar fi să țineți unele lucruri pentru voi, altfel s-ar putea să îi îdepărtați pe toți cei dragi și să rămâneți singuri.

Horoscop 2 februarie 2022 Gemeni

Sunteţi îngrijorat cu privire la anumite veşti care apar din senin. Nu trebuie să disperaţi, mai ales că se vor găsi soluţii dacă aveţi răbdare. Cei dragi vin cu o mână de ajutor, iar un prieten mai în vârstă o să vă ofere sfaturi de viaţă extrem de valoroase. Ţine doar de voi cum gestionaţi totul. 

Horoscop 2 februarie 2022 Rac

Vă aşteaptă o promovare, dar până atunci trebuie să lucraţi din greu. Chiar dacă simţiţi că uneori faceţi poate prea mult, nu trebuie să faceţi un pas înapoi. Lucrurile frumoase se obţin de cele mai multe ori cu dificultate. Cel mai important este să rămâneţi concentrat. 

Horoscop 2 februarie 2022 Leu

Astăzi, nativii zodiei Leu se simt invincibili! Sunteţi de neoprit şi doborâţi obstacolele care vă stau în cale, unul câte unul. Forţa voastră interioară lasă o impresie puternică, mai ales în faţa celor care v-au subestimat în trecut. În dragoste, astrele vă rezervă surprize plăcute, iar partenerul sau o persoană care v-a captat deja interesul v-ar putea face o declaraţie romantică de nepreţuit. Urmăriţi-vă ţelurile şi nu veţi duce lipsă de noroc.

Horoscop 2 februarie 2022 Fecioară

Emoţiile vă joacă feste azi, deci astrologii vă îndeamnă să nu intraţi în panică, indiferent de situaţie, căci lucrurile nu sunt atât de negre precum par la prima vedere. Conjunctura planetelor creează un mediu sentimental instabil pentru Fecioare, aşa că v-aţi putea simţi mai sensibili decât în mod obişnuit. Încercaţi să nu puneţi la suflet cuvintele mai dure ale celor din jur. Cel mai probabil, nu au fost adresate cu intenţia de a vă răni, ci pentru a vă încuraja să luaţi decizii care să vă aducă, pe viitor, fericirea.

Horoscop 2 februarie 2022 Balanţă

Problemele în dragoste pot părea mult mai grave decât sunt de fapt în realitate. Emoția este atât de mare și pentru că ai impresia că partenerul nu este foarte preocupat de relația pe care o aveți. Dragostea există, dar parcă mintea acestuia este în altă parte. Poate problemele de familie sau de carieră vă împiedică să vă bucurați unul de celălalt. Ai răbdare, o să treacă și această perioadă. 

Horoscop 2 februarie 2022 Scorpion

Imaginația ta abundă de idei pentru noi proiecte. Trecutul tău poate fi o resursă fructuoasă; totuși, astăzi s-ar putea să descoperi că unele dintre aceste amintiri te fac să te simți mai emoționat decât ar trebui. Lasă totul să treacă. E o eliberare necesară în acest moment. Canalizează-ți sentimentele și emoțiile în lucruri creative, care să îți stimuleze și mai mult imaginația. Până la sfârșitul zilei, ar trebui să te simți grozav. Lasă-te dus de val.

Horoscop 2 februarie 2022 Săgetător

Te îndrăgostești brusc de un vechi prieten. Acest lucru s-ar putea să te facă să fii confuz și puțin speriat, deoarece nu ai mai văzut-o niciodată cu aceşti ochi pe această persoană. Se pare că sentimentele îţi sunt împărtăşite, dar înainte să mergi mai departe cu această relaţie pune-ţi câteva întrebări. Ar putea această persoană să facă parte din viitorul tău? Cât de bine vă cunoaşteţi? Există respect între voi? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt pozitive, încearcă!

Horoscop 2 februarie 2022 Capricorn

În cazul în care ai trecut recent printr-o despărţire s-ar putea să descoperi că te gândeşti în continuare la fostul partener. Gândurile acestea s-ar putea să nu te lase să te concentrezi la celelalte lucruri pe care le ai de făcut. Încearcă să rămâi concentrat pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit și fă în aşa fel încăt să te întâlneşti cu fostul partener. Vei avea parte de o surpriză plăcută!

Horoscop 2 februarie 2022 Vărsător

O imagine cu un obiect de artă dintr-o cultură diferită ar putea trezi în nativii zodiei Vărsător sentimente ciudate. Nu vei înţelege de ce, dar cu siguranţă va stârni un nou interes pentru în tine. Acest lucru se referă probabil la evenimente profunde din trecutul tău pe care nu ți le amintești. Continuă și explorează acest nou interes. Va fi intrigant și, în același timp, te-ar putea ajuta să te eliberezi de anumite traume sau fobii din copilărie.

Horoscop 2 februarie 2022 Peşti

Peștii sunt îngrijorați de starea psihică și emoțională a unui prieten, dar asta nu ar trebui să îi agite prea mult. Prietenul tău este probabil mai preocupat de bani decât de orice altceva. Dacă este vorba de partenerul tău de viață, ar trebui să fii deosebit de atent și să nu-l forțezi să-ți mărturisească ceva despre care nu e pregătit să vorbească. Acest lucru l-ar putea distanța. Va vorbi cu tine când va fi momentul potrivit. Între timp, ai răbdare și ascultă cu atenție.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 februarie 2022. Zodiile norocoase în dragoste şi nativii cu inima frântă