Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 ianuarie 2019. Triunghi amoros și o întâmplare uluitoare

Horoscop 5 ianuarie 2019. Unele zodii vor fi lovite din plin de săgeata lui Cupidon, iar momentul e ideal pentru o noapte romantică. Atenție, însă, la persoanele care au deja un partener de viață, dar nu recunosc. Cine intră în astfel de aventuri ar putea trece prin clipe delicate.

Horoscop pentru toate zodiile, 5 ianuarie
Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 ianuarie 2018 - Observator

Horoscop 5 ianuarie 2019. Unele zodii vor fi lovite din plin de săgeata lui Cupidon, iar momentul e ideal pentru o noapte romantică.

Atenție, însă, la persoanele care au deja un partener de viață, dar nu recunosc. Cine intră în astfel de aventuri ar putea trece prin clipe delicate.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu cheltuie mai mulți bani decât este necesar. Tentații sunt la tot pasul, iar în doar câteva ore bugetul pe luna ianuarie ar putea fi serios afectat. Spre seară e momentul ideal pentru a discuta probleme de familie cu cei dragi, dar și pentru a surprinde persoana iubită cu un gest romantic.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 5 ianuarie 2019 Taur

O persoană atrăgătoare le dă semne clare Taurilor că s-a îndrăgostit iremediabil și vrea o întâlnire cât mai rapid. Deși ar putea crede că i-a lovit norocul, e posibil ca această nouă cucerire să aibă deja un partener de viață. Ultimul lucru pe care și l-ar dori nativii din Taur ar fi un triunghi amoros și situații stânjenitoare. Gurile rele abia așteaptă un asemenea subiect.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 5 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii au o mulțime de planuri, însă universul complotează pentru a-i încurca. Pierd mult timp în trafic, prietenii se lasă așteptați, iar un eveniment neașteptat le strică buna-dispoziție și îi enervează. Abia spre seară vor reveni la sentimente mai bune, atunci când vor decide că nu au nevoie de nimeni și nimic pentru a-și face de cap. Mare atenție cu această mică petrecere personală, s-ar putea lungi târziu în noapte.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 5 ianuarie 2019 Rac

Racii au chef de flirtat și nimic nu-i poate opri. Atitudinea provocatoare funcționează surprinzător de bine, iar spre seară se anunță o întâlnire de gradul zero. Dacă există chimie lucrurile s-ar putea desfășura cu rapiditate. Atenție sporită pentru nativii din Rac aflați deja într-o relație stabilă. Tentațiile vin și pleacă, încrederea pleacă și atât.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 5 ianuarie 2019 Leu

Unii Lei ar putea fi obosiți din cauza sărbătorilor. Noi idei vor fi greu de pus în practică din cauza lipsei unui sprijin. Ziua de sâmbătă ar trebui dedicată acelor activități care vă aduc relaxarea și calmul necesar. Sunt recomandate petrecerile cu prietenii sau discuțiile lungi cu aceștia.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 5 ianuarie 2019 Fecioară

Fecioarele ar putea experimenta momente dificile azi. Există un risc să apară probleme în familie sau probleme în viața de zi cu zi. Încercați să vă vărsați nervii pe cei din jur dacă se întâmplă asta. Ar trebui să lucrați împreună pentru a depăși aceste momente. Pe final de zi, atmosfera va fi mult mai pozitivă. Este recomandat să aveți o discuție profundă cu cineva di  familie.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 5 ianuarie 2019 Balanță

Multe dintre Balanțe vor petrece ziua de 5 ianuarie călătorind. Nu sunt recomandate schimbările de garderobă și nici cumpărăturile. Este posibil ca, dacă mergeți la cumpărături, să ieșiți în pierdere, achiziționând ceva de care nu aveți nevoie. Pe plan personal, aveți noroc. Sunt avantajați cei care vor să înceapă o nouă relație.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 5 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii nu trebuie să se ocupe de treburile altora azi. Acele persoane ar putea profita și voi veți ieși în pierdere. Un simplu "nu" vă va scuti de alte griji. Prioritățile voastre trebuie să fie întâlnirile în familie, lectura sau practicarea unor activități în aer liber.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 5 ianuarie 2019 Săgetător

Astăzi, e posibil ca Săgetătorii să se confrunte cu mici incidente în anturaj. Nu trebuie să le luați în seamă pentru că veștile bune pe care le veți primi astăzi vor fi mult mai importante și vă vor da o stare de bine. Spre seară, vă completați entuziasmul fie la o întâlnire plăcută cu prietenii, fie savurând o delicatesă culinară la cină. E posibil ca să faceți o escală și la cumpărături, pentru a adăuga unele piese la garderobă.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 5 ianuarie 2019 Capricorn

Sâmbătă, Capricornii ar trebui să nu fie foarte fermi și insistenți în discuțiile cu cei care colaborează. E posibil ca interlocutorul să nu fie de acord cu voi, dacă propunerea pe care o faceți sună ca un ultimatum. Fiți mai diplomați, spune horoscopul. După-amiază, e posibil să fiți martorii unei întâmplări senzaționale, a unui lucru ieșit din comun. Seara, dacă deja vă simțiți sătui de atmosfera de sărbători de iarnă, încercați să vă relaxați apelând la tabieturile voastre.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 5 ianuarie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii simt că este neapărată nevoie de o schimbare. Unor nativi li s-ar putea părea greu să identifice ce anume trebuie schimbat, dar simt că este necesar să facă asta, temându-se de o plafonare. Decideți cu mare atenție, dacă vreți să dați peste cap ceea ce ați construit cu anii, nu e recomandabil, spune horoscopul. Nu uitați însă și de beneficiile unei zile de weekend: comunicați, iubiți, mergeți la o întâlnire, vă va consolida o stare de spirit bună!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 5 ianuarie 2019 Pești

Sâmbătă, Peștii vor fi foarte vocali, mai ales când este vorba despre o nedreptate. Vă veți confrunta cu o situație care vă afectează doar indirect, dar chiar și așa veți simți nevoia să interveniți în favoarea persoanei nedreptățite. Astăzi însă vă veți bucura și de momente plăcute. Sunt șanse să cunoașteți o nouă dragoste sau să aveți un câștig, să vă împrieteniți cu o persoană importantă ori să rezolvați o dispută care vă dezbina de multă vreme familia.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 ianuarie 2019. Triunghi amoros și o întâmplare uluitoare