Antena Meniu Search
x

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018. Câştiguri peste noapte şi un nou loc de muncă

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018. Norocul le surâde unora dintre nativi, care vor da de câţtiguri peste noapte, dar şi de o ofertă tentantă pentru un nou loc de muncă.

de Redactia Observator

la 29.11.2018 , 09:52

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018. Norocul le surâde unora dintre nativi, care vor da de câţtiguri peste noapte, dar şi de o ofertă tentantă pentru un nou loc de muncă.

Iată ce ne rezervă astrele la capitolul bani şi carieră pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Berbec

Vezi și

Dragi Berbeci se anunţă o zi plină. Multe telefoane, şedinţe şi proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Taur

Taurii vor scoate astăzi nişte bani din puşculiţă pentru a le pregăti o surpriză celor dragi. Poate îi vor scoate la o plimbare, într-un club sau la un film.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Gemeni

Şi Gemenii vor sparge puşculiţa astăzi! Vor cumpăra nişte decoraţiuni interioare, pentru a da o notă de modernism apartamentului, şi pentru a se simţi şi mai confortabili acasă.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Rac

Dragi Raci, astăzi o să puteţi semna şi acele acte care zăceau pe biroul şefilor şi o să vă puteţi atinge un obiectiv major. Va exista şi o oferă tentantă pentru un nou loc de muncă.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Leu

Dragi Lei este posibil să vă intre în cont şi acei bani de la care vă luaserăţi adio şi o să vă mişcaţi cu o mai mare lejeritate printre rate, facturi şi alte costuri zilnice.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Fecioară

Pe plan financiar începe să va surâdă norocul dragi Fecioare. Puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani, fiind vorba chiar de nişte câştiguri peste noapte, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Balanţă

Balanţele sunt pregătite să îşi stabilizeze situaţia financiară. Fie că pun bazele unei afaceri sau îşi vor renegocia contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii se concentrează astăzi pe obţinerea unui contract important, muncesc mult, de aceea NU sunt vorbăreţi şi nici prea sociabili.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii îşi vor dedica ziua jobului. Cât e ziua de lungă sunt puşi pe treabă şi NU vor să lase lucrurile neterminate. Însă ambiţia lor NU va fi trecută cu vederea.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni evitaţi să cheltuiţi sume mari de bani în această zi. Este posibil să pierdeţi mai mult decât câştigaţi.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători vă atrage tot ceea ce este frumos şi scump, aşa că dacă NU sunteţi dispuşi la cheltuieli mari, staţi departe de magazine.

Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018 Peşti

Energia Peştilor este la cote maxime. Se vor implica în tot felul de evenimente şi s-au ambiţionat să rezolve totul până diseară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Horoscop » Horoscop bani şi carieră 29 noiembrie 2018. Câştiguri peste noapte şi un nou loc de muncă