Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 18 decembrie 2018. Surpriză uriaşă, o cucerire peste noapte şi clopote de nuntă

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018. Unii nativi vor avea parte de o surpriză uriaşă de la persoana iubită, alţii vor face o cucerire peste noapte. Totodată, se aud cum bat clopote de nuntă!

de Redactia Observator

la 18.12.2018 , 07:45

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018. Unii nativi vor avea parte de o surpriză uriaşă de la persoana iubită, alţii vor face o cucerire peste noapte. Totodată, se aud cum bat clopote de nuntă!

Iată previziunile astrale la capitolul dragoste pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Berbec

Vezi și

BERBECII ar putea avea parte de o surpriza de proportii din partea persoanei iubite sau a cuiva drag din familie. Li se pregateste ceva de care se vor bucura cu toata inima.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Taur

TAURII pot fi pusi in situatia de a-i arata partenerului cat de departe sunt dispusi sa mearga pentru relatia lor. Pot intra intr-o perioada decisiva pentru viata de cuplu, iar astrele anunţă chiar clopote de nuntă. 

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Gemeni

GEMENII vor intelege astazi ca nimic nu este mai important decat binele lor. Vor sa capete putina independenta si sa ia decizii singuri, fara sa mai tina cont de sfaturi.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Rac

RACII au nevoie sa isi incarce putin bateriile si cum o pot face altfel decat in doi sau alaturi de familie? E o zi perfecta pentru timp printre cei dragi, inconjurati de caldura si afectiune.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Leu

Nimic nu le poate strica buna dispozitie a LEILOR astazi! O veste foarte buna primita de la un apropiat, posibil un telefon de departe le va insenina intreaga zi.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA simt nevoia de confirmari din partea partenerului de viata in ce priveste... directia povestii lor de dragoste. Au un sentiment de nesiguranta si vor sa puna capat indoielilor.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Balanţă

BALANTELE sunt astazi cei cu planurile si cu voia buna! Cei mai multi se lasa in baza lor in ce priveste petrecerile, iesirile si surprizele pentru ceilalti.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII descopera ca trebuie sa capete putin mai multa incredere in partener. Au devenit cam suspiciosi, uneori fara motiv, iar asta le poate afecta viata in doi.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Săgetător

Schimbari in viata sentimentala pentru SAGETATORI! Relatia lor a trecut peste ceva obstacole, iar acum e vreme de tras concluzii si de stabilit in ce directie merg lucrurile.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Capricorn

Fie ca e vorba de afectiune, de un cadou sau doar de niste vorbe, CAPRICORNII au astazi sansa sa obtina tot ce isi doresc din partea persoanei iubite.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Vărsător

VARSATORII pot lua o decizie care sa scoata la iveala multe aspecte nestiute in viata de cuplu. Daca nu li se intampla totul asa um si-ar dori, nu trebuie sa dispere, astrele spun ca vin si zile mai bune.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2018 Peşti

PESTII pot fi dati peste cap de o persoana nou aparuta. E vorba de cineva cu o energie foarte puternica asupra lor, lucru care ii va face sa se comporte putin... ciudat in preajma acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 18 decembrie 2018. Surpriză uriaşă, o cucerire peste noapte şi clopote de nuntă