Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 23 februarie 2019. O iubire care schimbă vieţi şi surprize romantice

Horoscopul dragostei 23 februarie 2019. Pentru unii nativi, prima zi de weekend aduce o iubire care schimbă vieţi şi surprize romantice.

Vezi și

Horoscopul dragostei 23 februarie 2019. Pentru unii nativi, prima zi de weekend aduce o iubire care schimbă vieţi şi surprize romantice.

Iată previziunile astrale la capitolul dragoste, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, planuiati sa stati acasa, dar prietenii au pus la punct planuri care va includ si nu aveti cum sa scapati. Asteaptati-va la multa distractie.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Taur

Taurii vor face multe glume bune astazi si o ii vor face si pe ceilalti sa zambeasca. Este bine ca au scapat de starea de neliniste din ultimele zile.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Gemeni

O dieta urmata de un cunoscut le va atrage atentia si nativilor Gemeni, asa ca vor sa puna si ei in practica aceste obiceiurile. Nu vor sta prea mult pe ganduri si vor pleca direct la cumparaturi cu o lista mare.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Rac

Pentru Raci se anunta un weekend cu momente speciale din punct de vedere al dragostei, cu surprize romantice, insa putin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viata.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Leu

Exista posibilitatea ca Leii sa intalneasca pe cineva care le poate schimba viata. Chiar daca la inceput nu pare, este inceputul unei relatii frumoase de prietenie.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt zambitoare si nu vor renunta la voia buna, chiar daca evenimentele petrecute astazi nu vor fi dintre cele mai bune. 

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Balanță

Buna dispozitie va fi cuvantul de ordine pentru Balante. Zambete, reusite si o zi frumoasa alaturi de cei apropiati.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt extremi de calmi si toleranti, astazi. Aceasta stare atrage in jurul lor o gramada de oameni, iar cu unii dintre ei vor lega prietenii stranse.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Săgetător

Sagetatorilor le merge foarte bine in plan emotional. Asta le confera echilibrul interior de care au nevoie pentru a fi mai indrazneti.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Capricorn

Capricornii nu-si dorec nimic altceva de la ziua de azi decat sa se odihneasca. Insa planul s-ar putea sa fie dat peste cap tocmai de persoana iubita.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Vărsător

Varsatorii sunt bucurosi ca au reusit sa rezolve toate obligatiile familiale din saptamana care s-a incheiat, iar astazi isi vor aloca timp doar pentru distractie si pentru iesiri cu prietenii.

Horoscop dragoste 23 februarie 2019 Pești

Pestii sunt foarte atenti si deschisi catre ceea ce isi doreste partenerul de viata. Daca de obicei anumite lucruri li se pareau deplasate, acum le vor da dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 23 februarie 2019. O iubire care schimbă vieţi şi surprize romantice