Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2021 Vărsător. Mai multe responsabilități în familie și planuri ambițioase de afaceri

Horoscop iulie 2021 Vărsător. Luna iulie aduce armonie în viața de cuplu a vărsătorilor, dar și mai multe responsabilități. La începutul lunii vă veți bucura de surse de venit generoase, însă atenție la modul în care gestionați banii deoarece, în perioada următoare, s-ar putea să fiți nevoiți să cheltuiți destul de mult.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 11:18

Semn zodiacal Vărsător
Horoscop iulie 2021 Vărsător - Shutterstock

Soarele aflat în casa a cincea, în prima jumătate a lunii, vă aduce multă energie, dar și multe distrageri. Încercați să vă concentrați pe câte o activitate, pe rând. De asemenea, în a doua jumătate a lunii, studenții vărsători sau nativii care vor să reia cursurile sunt favorizați de astre. Cei care doresc să studieze în străinătate trebuie să depună mai multe eforturi.

VEZI AICI HOROSCOPUL LUNII IULIE PENTRU TOATE ZODIILE

În ceea ce privește familia, nu vă neglijați responsabilitățile. Nativii care au o relație amoroasă trebuie să fie puțin mai reținuți la începutul lunii, nu încercați să vă dominați partenerul. Nativii căsătoriți sunt cei mai avantajați, viața de familie va fi armonioasă. 

În prima jumătate a lunii iulie vă veți trezi cu mai multe surse de venit, chiar generoase, care vor rămâne constante și în perioada următoare, însă cheltuielile pot crește. Atenție cum și cât economisiți. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop carieră iulie 2021 Vărsător

În sectorul carierei și al muncii, luna iulie va fi plină de suișuri și coborâșuri. Prezența lui Ketu în casa a zecea ar putea perturba spațiul de lucru. O să vă concentrați destul de greu la proiectele pe care trebuie să le finalizați, dar veți avea numeroase idei noi și ambițioase.

S-ar putea să apară și câteva conflicte cu superiorii. Prezența Soarelui în casa a cincea este, de asemenea, o indicație a unei schimbări a locului de muncă. Cei care nu doresc să-și schimbe jobul, trebuie să dea dovadă că își doresc să rămână la actualul loc de muncă, să dea dovadă de inițiativă și să se dedice mai mult proiectelor. Pe 16 iulie, Soarele trece în casa a șasea și aveți șansa să rezolvați toate problemele apărute. 

Dacă sunteți antreprenori, prima jumătate a lunii iulie va fi benefică din punct de vedere al afacerilor. În cea de-a doua jumătate, deciziile privind posibilele investiții vor trebui luate foarte atent. Din punct de vedere economic, luna iulie va avea unele fluctuații. În prima jumătate a lunii, Soarele va fi în casa a unsprezecea. Această situație este foarte benefică pentru veniturile vărsătorilor, care vor crește. Dacă aveți afaceri cu structurile guvernamentale, pot exista oportunități uriașe de profit. 

Horoscop dragoste iulie 2021 Vărsător

Luna iulie poate fi plină de suișuri și coborâșuri în viața de cuplu. Soarele va fi prezent în casa a cincea din prima jumătate a lunii. Acest lucru poate duce la lipsa de atracție. Tendința de a vă domina reciproc poate provoca tensiune în relații. De asemenea, poate apărea o problemă serioasă de comunicare și, posibil, chiar o despărțire. 

Cu toate acestea, după tranzitul lui Mercur în casa a cincea, tensiunea va dispărea, iar comunicarea va fi reluată. Partenerii vor depune eforturi egale pentru ca relația să funcționeze din nou. 

Pe 16 iulie, Soarele va schimba semnele zodiacale, iar acestea se vor muta în casa a șasea. Acest lucru poate duce la relații mai pasionale, la redescoperirea sentimentelor de iubire. Mercur, fiind singur în casa a cincea, va fi benefic pentru viața de cuplu. Luna iulie va fi benefică pentru nativii căsătoriți. Jupiter este prezent în casa a șaptea, ceea ce va avantaja viața de familie. 

Horoscop sănătate iulie 2021 Vărsător

Din fericire, sănătatea vărsătorilor este de neclintit și în luna iulie. Prezența lui Saturn în casa a XII-a și prezența lui Marte și Venus în casa a VI-a pot provoca un anumit disconfort la nivelul picioarelor. Insomnia, tulburările de vedere și tensiunea arterială neregulată vă pot tulbura. Dacă suferiți deja de aceste boli, luați tratamentele la timp. Însă, dacă aveți grijă la alimentație și faceți mișcare, nu trebuie să vă îngrijorați. 

Horoscop familie iulie 2021 Vărsător

Prezența lui Rahu și a lui Mercur în casa a patra va aduce stări diverse în viața de familie. Uneori situațiile vor fi foarte plăcute, alteori anoste, pline de tensiune și reproșuri. În luna iulie, vărsătorii au posibilitatea de a petrece cât mai mult timp cu familia. Vor face planuri de vacanță, însă trebuie să învățați să ascultați și dorințele partenerilor. 

Saturn, în a doua casă, poate provoca înstrăinare sau dezacord cu membrii familiei cu privire la un subiect punctual. Vă puteți simți forțați să luați anumite decizii. Însă situația se va îmbunătăți după 20 iulie, când Marte intră în zodia Leului. Problemele de comunicare se vor rezolva, iar armonia se va instala din nou în viața de familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2021 Vărsător. Mai multe responsabilități în familie și planuri ambițioase de afaceri