Antena Meniu Search
x

Video Horoscop luna mai: Cine vor fi vedetele acestei perioade

Luna Mai va activa puternic energia Gemenilor. Pe unii dintre noi ne aşteaptă surprize în dragoste, pe alţii, noroc la serviciu. Astrologul Mădălina Manole spune că luna Mai este o perioadă fertilă din punct de vedere mental.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 16:39

Vezi și
  • Care sunt cele mai răsfăţate zodii în luna Mai, aflaţi de la Mădălina Manole
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Se activează energia Gemenilor pentru că Mercurul, planeta guvernatoare a intrat pe 4 Mai în zona Gemeni. Stă foarte mult aici pentru că va şi retrograda din 30 Mai. Mercur în Gemeni este foarte puternic. În fiecare an vine aici, dar anul acesta şi retrogradează şi din această cauză este important. Nu a mai retrogradat aici din 2015.

Iar Venus, planeta iubirii, intră pe 9 Mai în Gemeni şi stă până pe 2 Iunie. Deci, e o perioadă foarte fertilă din punct de vedere mental. Ne aduce idei, ne aduce soluţii, suntem creativi şi amândouă planetele, inclusiv Soarele, vor face aspecte cu destinul, care este în Gemeni după 18  ani. 

Pentru toate zodiile este important acest aspect cu destinul pentru că îi pune pe direcţia de viitor. Ce se întâmplă acum peste 18 ani mai stăm de vorbă.

Berbec: Activează chiar casa comunicării. Berbecii vor fi comunicativi, vor avea idei, îşi vor face planuri de viitor. Să profite până pe 30 Mai să îşi facă cu liniuţă ce vor să pună în practică.

Pe acelaşi subiect

Taur: Activează zona financiară. Au idei financiare, îşi fac strategii ca să îşi îmbunătăţească veniturile. Pot din talentele lor să scoată bani, dacă sunt legate de comunicare. 

Gemeni: Sunt zodia cea mai favorizată luna aceasta, dar din 30 Mai trebuie să aibă grijă. Să nu ia decizii importante luna aceasta. Să analizeze pentru că ei trec de la o stare de încredere foarte mare, la o stare de neîncredere. Pot lua nişte decizii care le pot schimba viaţa de acum încolo. 

Rac: Racii trebuie să îşi rezolve problemele cu trecutul. Nu sunt aspecte rele. Pot să ierte, pot să se împace. Este foarte important să se împace cu trecutul şi să aiba mai multă grijă la sănătate. Nu sunt aspecte care să îi sperie, dar dacă au un simptom să îl caute ca să vadă de ce.

Leu: Se bucură de succes, de popularitate. Activează casa prietenilor şi a proiectelor de viitor, noi relaţii, asocieri. 

Fecioară: În casa carierei sunt aspecte foarte bune. Mercur e şi planetă guvernatoare lor şi au ocazia să îşi facă strategii de avansare, chiar să obţină noi funcţii. Pot începe ceva pe cont propriu acum.

Balanţă: Noi viziuni de viitor, noi principii, noi convingeri de viaţă. Îşi pot obţine o diplomă în perioada aceasta. Îi ajută foarte mult persoane din străinătate, străine, de la distanţă.

Scorpion: Tot în casa finaciară, ca şi taurul activează. Trebuie să se folosească de resursele altora. Să îşi plătească taxele, impozitele, creditele, ratele, să fie la zi cu toate acestea. 

Săgetător: Activează zona relaţiilor. Dat fiind că sunt şi nişte ecplise care se petrec pe Săgetăror ar fi bine să discute mai mult cu partenerul de viaţă, să ajungă la nişte compromisuri. Să îmbunătăţească comunicarea cu partenerul de viaţă, cu partenerii de afaceri cu care lucrează pentru că retrogradările lui Mercur şi cu eclipsele ar putea să îi facă să îşi rupă relaţii.

Capricorn: Muncă, muncă, dar ei sunt şi practici. Îşi doresc să îşi eficientizeze munca. Vin cu idei noi, cu soluţii noi, să aibă un randament crescut. Trebuie să aibă şi ei grijă la sănătate pentru că se pot suprasolicta mental în această perioadă. 

Vărsător: Sunt creativi, au idei originale în perioada aceasta, iubesc. Ei îşi doresc să îşi facă relaţii, dar îl au pe Saturn. 3 ani va sta în zodia lor, iar acum le cere responsabilitate, maturitate. Dacă vor să înceapă noi relaţii de iubire trebuie să fie atenţi la ce oferă ei. Cei care sunt în relaţii de lungă durată poate vor să devină părinţi. Acum e momentul. 

Peşti: Activează casa familiei şi a locuinţei, este o casă destul de interiorizată. Ei se pot retrage în sinea lor, pot să dezvolte neîncrederi, îşi pot scoate la suprafaţă nişte traume, mai ales din copilărie. Dacă se folosesc de tranzitul lui Mercur până pe 30 Mai pot să vindece trecutul şi să câştige încrederea în ei. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop luna mai: Cine vor fi vedetele acestei perioade