Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021. Învață să fii mai rezervat, pentru binele tău. Prea ușor îți expui planurile, iar persoanele care nu-ți vor binele s-ar putea să te saboteze. Nativii norocoși vor primi o mărire de salariu, alături de o promovare la locul de muncă.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 07:57

Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn - Shutterstock

Nu uita și să te bucuri de zilele libere și implică-te în activități creative, care să te relaxeze, să te ajute să te destinzi. Pe plan amoros, te așteaptă numai clipe de fericire. 

Horoscop dragoste săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Capricorn

Concentrează-te pe ce este important cu adevărat, fie că ești singur sau într-o relație. Nu discuta problemele de la lucru cu partenerul căci lucrurile ar putea lua o turnură neplăcută și riscați să stricați armonia de acasp. Găsește timp pentru persoana iubită, faceți activități care să vă apropie. Tensiunile pot fi rezolvate prin comunciare. Vorbiți, analizați, fiți sinceri.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2021. Gemenii trebuie să fie sinceri. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscop bani săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 Capricorn

Vești bune pe plan profesional. Astrele te avantajează la capitolul bani și s-ar putea să primești promovarea mult visată, alături de o mărire de salariu. Calitățile tale, dar mai ales faptul că ai inițiativă, te-au propulsat într-un rol la care nu te așteptai, dar pe care îl meriți. Atenție, însă, să nu ți se urce la cap acest succes și să începi să fii delăsător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn