Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Horoscop Special, 28 martie 2021: Ce caută fiecare zodie la partenerul de viaţă

Săptămânile trecute v-am povestit despre compatibilităţi, prietenii şi căsătorie, însă nu v-am spus despre ce caută fiecare zodie în partenerul de viaţă.

de Rosse Stan

la 28.03.2021 , 09:46

  • Leii pot fi cuceriţi destul de uşor dacă simt o energie creativă din partea voastră.
  • Pe Scorpioni îi cuceriţi dacă sunteţi misterioşi.

Să începem cu Berbecii. Deseori sunt percepuţi ca fiind intimidanţi şi prea extrovertiţi însă, în adâncul lor, sunt foarte sensibili. Tocmai de aceea îşi doresc să găsească în persoana iubită romantismul pe care ei îl arată destul de rar, loialitate şi, cel mai imporatant, spirit de aventură. Pentru că fără un strop de spontaneitate, se vor plictisi foarte repede. 

La Tauri, cerinţele nu sunt atât de multe. Aceşti nativi - nişte gurmanzi înnăscuţi, caută persoane cu care îşi pot împărtăşi pasiunea pentru mâncare. Aşa că abilităţile culinare vă propulsează în topul preferinţelor lor, dar nu trebuie să uitaţi că devotamentul este adevăratul secret dacă vreţi să cuceriţi un nativ Taur.

Curioşi şi foarte comunicativi, gemenii îşi doresc pe cineva cu care să socializeze şi să poată învăţa mereu lucruri noi. Creativitatea este un alt lucru care ar trebui să vă definească dacă vreţi să le atrageţi atenţia.

Vezi și

Sensibilii zodiacului, care sunt de altfel şi foarte romantici, Racii se aşteaptă de la partener să fie loial. Le plac oamenii care se fac auziţi, care sunt independenţi şi nu le pasă de părerea celor din jur. Dar cel mai important - care le oferă siguranţă şi încredere.

Leii pot fi cuceriţi destul de uşor dacă simt o energie creativă din partea voastră, pentru că le plac oamenii care îşi arată talentul, indiferent care este acela. Adoră să fie în lumina reflectoarelor aşa că partenerul nu ar trebui să fie tocmai sufletul petrecerii.

Perfecţioniştii zodiacului, nativii Fecioară caută, evident, perfecţiunea. Pe lângă asta, se simt atraşi de persoanele cărora le place să înveţe şi să se dezvolte, mai ales intelectual. Desigur, punctualitatea şi buna organizare vă aduc puncte bonus.

Balanţele, deşi se spune că sunt echilibrate, găsesc ca fiind cel mai important aspect romantismul. Ah, şi să nu uităm de mai mult romantism, pentru că sunt tipic poeţilor, pictorilor, muzicienilor care găsesc inspiraţie în iubire. Le plac şi surprizele, dar să le spuneţi înainte despre ce este vorba.

Pe Scorpioni îi cuceriţi dacă sunteţi misterioşi. Iubesc să descopere continuu lucruri noi la persoana iubită, aşa că trebuie să vă deschideţi în faţa lor puţin câte puţin. De asemenea, pun mare accent pe pasiunea de care dau dovadă cei din jur, nu neapărat în sens romantic, ci mai degrabă cât de mult se dedică unei cauze.

Am ajuns şi la ultimul semn de foc - Săgetătorii. Aceşti nativi iubesc animalele şi voluntariatul. Oamenii empatici care sar în ajutorul celorlalţi şi îşi arată solidaritatea cu fiecare ocazie, sunt exact ceea ce caută.

Pentru Capricorni, cuvintele-cheie sunt dedicare, succes, empatie. Le place să se înconjoare de oameni de la care au ce învăţa, care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Sunt fani ai proiectelor de bricolaj, fie că vorbim de renovare, de amplasarea unui cort sau de montarea unei mese. Aşa că musai trebuie să vă placă să încercaţi lucruri noi dacă vreţi să îi cuceriţi.

Vărsătorii caută persoane frumoase atât la interior, cât şi la exterior. Le place să strălucească alături de partener, dar mai presus de asta pune accent pe corectitudine şi sinceritate. De asemenea, apreciază sufletele sensibile care sar în ajutorul fiinţelor vulnerabile.

Iar nativii Peşti, visătorii zodiacului, găsesc fascinantă combinaţia dintre creativitate şi romantism. Aşa că puteţi fi pe placul lor doar dacă vă lăsaţi imaginaţia să zboare, puneţi accent pe artă şi nu le complicaţi existenţa cu paradigme sau reguli stricte.

Acesta a fost horoscopul special pentru această săptămână, dacă vreţi să cuceriţi pe cineva sau să îl faceţi să se îndrăgostească şi mai mult de voi, ţineţi cont de ce îi place.

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop Special, 28 martie 2021: Ce caută fiecare zodie la partenerul de viaţă