Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Ziua surprizelor: inel de logodnă, admiratori secreţi şi bani din piatră seacă

Horoscopul zilei 25 iulie 2018. Ziua de miercuri se află sub semnul surprizelor, care se vor ţine în lanţ. Perioada este ideală pentru împlinirea celor mai arzătoare dorinţe, aşadar cele mai norocoase persoane pot încheia ziua chiar cu un inel de logodnă pe deget.

de Redactia Observator

la 25.07.2018 , 07:33

Horoscopul zilei 25 iulie 2018. Ziua de miercuri se află sub semnul surprizelor, care se vor ţine în lanţ. Perioada este ideală pentru împlinirea celor mai arzătoare dorinţe, aşadar cele mai norocoase persoane pot încheia ziua chiar cu un inel de logodnă pe deget.

Iată care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 25 iulie 2018 Berbec

Vezi și

Un vis mai vechi se împlineşte astăzi pentru Berbeci. Primesc ceasul mult dorit, bilete de vacanţă sau, cine ştie, poate chiar un inel de logodnă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 25 iulie 2018 Taur

Taurii vor avea o zi foarte agitată la locul de muncă, aşa că nu ar trebui să se aştepte la prea multe pauze. Abia pe seară se vor putea relaxa în compania prietenilor.

Horoscop 25 iulie 2018 Gemeni

Dragi Gemeni, sunteţi extraordinar de sociabili şi vă înţelegeţi bine cu toţi cei din jur. Dacă aveţi de transmis anumite mesaje, acum este momentul pentru că toţi vor înţelege ce doriţi.

Horoscop 25 iulie 2018 Rac

Racii vor avea o zi plină de surprize plăcute, iar acest lucru va stârni invidia celor din jur.

Horoscop 25 iulie 2018 Leu

Leii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur şi chiar mesajele de la admiratorii secreţi ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Horoscop 25 iulie 2018 Fecioară

Pentru Fecioarele se anuntă o zi perfectă pentru a face câteva schimbări prin casă sau la birou. Însă prima dată vor începe o curăţenie generală.

Horoscop 25 iulie 2018 Balanţă

Balanţele vor primi noi responsabilităţi, ceea ce le va creea o stare de irascibilitate. Indicat ar fi să îşi păstreze calmul şi totul va fi bine.

Horoscop 25 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt foarte aproape să îşi îndeplinească un vis sau o dorinţă mai veche. Este posibil să primească un cadou de la un prieten care îi va ajute în acest sens.

Horoscop 25 iulie 2018 Săgetător

Dacă există cineva care ştie cum să scoată bani din piatră seacă, aceia voi sunteţi dragi Săgetători. Începeţi ziua cu mici câştiguri financiare obţinute în moduri la care alţii nici nu ar fi sperat.

Horoscop 25 iulie 2018 Capricorn

Astăzi este una dintre acele zile în care Capricornii se simt perfect. Nimic nu o să le perturbe calmul, iar această atitudinea va atrage în jurul lor doar oameni importanţi.

Horoscop 25 iulie 2018 Vărsător

Pentru Vărsători lucrurile nu se desfăşoară astăzi pe placul lor, dar acest lucru nu îi va demoraliza. Ba chiar îi va ambiţiona să obţină rezultatul dorit.

Horoscop 25 iulie 2018 Peşti

Dragi Peşti, a sosit momentul să aveţi mai multă încredere în voi. Oricât de pregătiţi sunteţi din punct de vedere profesional, dacă nu demonstraţi că sunteţi stăpâni pe situaţie, proiectele voastre s-ar putea să nu aibă rezultatul dorit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Ziua surprizelor: inel de logodnă, admiratori secreţi şi bani din piatră seacă