Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 28 iulie 2018. Veste extrem de bună, cină romantică şi o surpriză de la un rival

Horoscopul zilei de 28 iulie 2018. Weekendul începe cu o veste extrem de bună pentru o zodie. Unii nativi vor avea parte de o cină romantică din partea persoanei iubite, dar şi de o surpriză de la un rival.

de Redactia Observator

la 28.07.2018 , 09:17

Horoscopul zilei de 28 iulie 2018. Weekendul începe cu o veste extrem de bună pentru o zodie. Unii nativi vor avea parte de o cină romantică din partea persoanei iubite, dar şi de o surpriză de la un rival.

Iată care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 iulie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii acordă mult prea multă atenţie propriei persoane şi mai deloc celor din jur. Acest fapt ar putea conduce la compromiterea relaţiilor sociale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 28 iulie 2018 Taur

Taurii sunt puşi pe distraţie astăzi. Vor da la o parte activităţile casnice şi vor căuta tot felul de modalităţi de-a se simţi bine.

Horoscop 28 iulie 2018 Gemeni

Şi Gemenii încep ziua plini de entuziasm şi sunt pregătiţi să se distreze alături de cei dragi.

Horoscop 28 iulie 2018 Rac

Racii vor avea de luat decizii pe care le-au tot amânat. Ar fi indicat să analizeze bine situaţia înainte de-a se hotărî.

Horoscop 28 iulie 2018 Leu

Leii încep weekend-ul cu o veste extrem de bună, iar acest lucru îi ajută foarte mult din punct de vedere moral.

Horoscop 28 iulie 2018 Fecioară

Fecioarele nu au stare. Au chef să iesă în oraș, să urce pe munte sau să alerge în parc. Indiferent ce vor alege, distracţia este garantată.

Horoscop 28 iulie 2018 Balanţă

Balantele nu duc lipsă de energie, aşa că weekend-ul acesta nu vor face altceva decât să se plimbe.

Horoscop 28 iulie 2018 Scorpion

Sunt două zile exact pe placul vostru, dragi Scorpioni. O să petreceţi mult timp cu familia şi cu prietenii, dar v-aţi rezervat timp şi pentru persoana iubită care vă va răsfăţa cu o cină romantică.

Horoscop 28 iulie 2018 Săgetător

Seriozitatea de care dau dovadă astăzi Săgetătorii îi va împiedica să se odihnească. Indicat ar fi să nu mai încerce să îi mulţumească pe toţi şi să se relaxeze.

Horoscop 28 iulie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni, aveţi parte de un weekend agitat. Speraţi să puteţi sta acasă să vă odihniţi, însă prietenii v-au făcut cu totul alt program.

Horoscop 28 iulie 2018 Vărsător

Pentru Vărsători, familia va fi în centrul atenţiei astăzi. Vor sta foarte mult în compania rudelor şi vor lua parte la activităţi distractive, menite să îi apropie şi mai mult.

Horoscop 28 iulie 2018 Peşti

Peştii vor avea parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane pe care o credeau rivală. Această situaţie le va readuce zâmbetul pe buze şi le va da un tonus bun pentru întreaga zi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 28 iulie 2018. Veste extrem de bună, cină romantică şi o surpriză de la un rival