Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 29 iulie 2018. Cerere în căsătorie, cadoul mult visat şi o vizită interesantă

Horoscopul zilei de 29 iulie 2018. Ziua de duminică este una a surprizelor! Se lasă cu cereri de căsătorie, dar şi cu primirea cadoului mult visat! Totodată, seara unora dintre nativi va aduce o vizită interesantă.

de Redactia Observator

la 29.07.2018 , 09:08

Horoscopul zilei de 29 iulie 2018. Ziua de duminică este una a surprizelor! Se lasă cu cereri de căsătorie, dar şi cu primirea cadoului mult visat! Totodată, seara unora dintre nativi va aduce o vizită interesantă.

Iată care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 iulie 2018 Berbec

Vezi și

Pe Berbeci îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 29 iulie 2018 Taur

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate pentru Tauri astăzi. Îi sfătuim să amâne orice discuţie serioasă şi să aştepte ca atmosfera să se mai detensioneze.

Horoscop 29 iulie 2018 Gemeni

Gemenii se vor concentra numai asupra problemelor financiare. Au şanse mari să facă investiţii profitabile şi să obţină câştiguri importante.

Horoscop 29 iulie 2018 Rac

Iar Racii au tendinţa să judece greşit acţiunile celor din jur. Dacă nu vor înceta să fie suspicioşi, ar putea intra într-un conflict.

Horoscop 29 iulie 2018 Leu

Leii simt nevoia de mai multă linişte în viaţa lor şi pentru asta trebuie să se calmaze şi să nu mai pună toate lucrurile mărunte la suflet.

Horoscop 29 iulie 2018 Fecioară

În viaţa sentimentală a nativilor Fecioară au loc schimbări majore. Fie se gândesc să se mute cu persoana iubită, fie chiar să o ceară în căsătorie.

Horoscop 29 iulie 2018 Balanţă

Balanţele nu trebuie să rateze ocazia de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, mai ales că parcurg o perioadă destul de bună din punct de vedere financiar.

Horoscop 29 iulie 2018 Scorpion

Astrele sunt de partea nativilor Scorpion astăzi. Aceşti nativi vor primi cadoul mult visat de la persoana iubită, ceea ce le va însenina întreaga zi.

Horoscop 29 iulie 2018 Săgetător

Dragi Săgetători, dimineaţa va fi lipsită de evenimente notabile, însă pe seară aşteaptaţi-vă la o vizită interesantă.

Horoscop 29 iulie 2018 Capricorn

DDacă îşi doresc o zi liniştită, Capricornii nu trebuie să-şi mai neglijeze sănătatea. Trebuie să descopere motivul lipsei de energie şi să menţină un stil de viaţă mai echilibrat.

Horoscop 29 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop 29 iulie 2018 Peşti

Modul în care Peştii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 29 iulie 2018. Cerere în căsătorie, cadoul mult visat şi o vizită interesantă