Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 7 mai 2018. Bate vântul prin buzunare, dar nu e motiv de îngrijorare. Se poate face haz de necaz

Horoscop 7 mai 2018. Bate vântul prin buzunare, dar nu e motiv de îngrijorare. Se poate face haz de necaz, mai ales că unele zodii vor avea un început de săptămână extrem de promiţător.

Vezi și

Horoscop 7 mai 2018. Bate vântul prin buzunare, dar nu e motiv de îngrijorare. Se poate face haz de necaz, mai ales că unele zodii vor avea un început de săptămână extrem de promiţător.

Horoscop 7 mai Taur

Taurii simt nevoia să rezolve toate problemele lor şi ale celor din jur. Iar spre seară se vor simţi de-a dreptul epuizaţi.

Horoscop 7 mai Gemeni

Şi natvii Gemeni posibil să se simtă cam obosiţi, dar fiindcă bate vântul prin buzunarele lor, nu se vor putea odihni deloc. Vor încerca tot ce le stă în puteri să producă bani.

Horoscop 7 mai Rac

Organizare. De acest lucru ar trebui să ţină cont Racii în toate activităţile demarate. Asta doar dacă vor să se bucure şi de reuşite.

Horoscop 7 mai Leu

Astăzi Leii ar putea să nu accepte cu uşurinţă părerile diferite ale celorlalţi. Aşa că dacă staţi prin preajma lor, ar fi bine să vă înarmaţi cu multă răbdare.

Horoscop 7 mai Fecioare

În schimb, Fecioarele vor fi cu zâmbetul pe buze şi nimic nu pare să-i afecteze astăzi. Ceea ce îşi propun se va realiza mai uşor cu această stare. 

Horoscop 7 mai Balanţă

Balanţele vor reuşi să îşi impresioneaze colegii cu energia şi perseverenţa de care dau dovadă. Se vor face remarcate imediat la locul de muncă.

Horoscop 7 mai Scorpion

Scorpionii vor simţi multă căldură sufletească în familie şi acest lucru îi va ajuta să lucreze cu mult spor şi voie bună.

Horoscop 7 mai Săgetător

E bine de ştiut că Săgetătorii trec printr-o perioadă mai vulnerabilă. Ar fi bine să petreacă mai mult timp alături de persoana iubită şi să lase orice grijă deoparte măcar câteva ore.

Horoscop 7 mai Capricorn

Capricornii riscă să fie dezamăgiţi de anumite persoane în care şi-au pus încrederea. E recomandat şă-şi păstreze calmul şi echilibrul.

Horoscop 7 mai Vărsător

Nici nu a început bine săptămâna că Vărsătorii se simt epuizaţi. Dacă ar face mai mult haz din necaz şi ar privi lucrurile cu mai mult optimism, li s-ar schimba imediat starea în bine.

Horoscop 7 mai Peşti

Peştii stau destul de bine pe plan profesional, însă ar putea avea ceva probleme cu persoana iubită. Mai mult timp dedicat relaţiei este absolut necesar.

Horoscop 7 mai Berbec

Weekendul le-a priit Berbecilor. Sunt matinali, energici şi sunt gata să înceapă în forţă săptămâna. Posibil să primească o veste bună în legătură cu o sumă de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 7 mai 2018. Bate vântul prin buzunare, dar nu e motiv de îngrijorare. Se poate face haz de necaz