Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, vineri, 13 decembrie 2019. O zi cu emoţii puternice

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019. Pe plan sentimental, dacă inima vă bate tare pentru cineva, aveţi curaj şi faceţi pasul cel mare. Nu veţi regreta!

de Redactia Observator

la 13.12.2019, 07:42

Horoscopul zilei, vineri, 13 decembrie 2019. O zi cu emoţii puternice Vezi și

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019. Pe plan sentimental, dacă inima vă bate tare pentru cineva, aveţi curaj şi faceţi pasul cel mare. Nu veţi regreta!

În schimb, nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri. Nu sunteţi în apele voastre, aşa că mai bine amânaţi investiţiile.

Horoscopul zilei 13 decembrie 2019 Săgetător

Pentru SĂGETĂTORI problemele de la serviciu pot apărea încă de dimineaţă. Nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii şi astfel starea de nelinişte se va amplifica.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Capricorn

În prima parte a zilei nativii CAPRICORN sunt confuzi şi indispuşi. Pe parcurs lucrurile se vor schimba, însă, nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII nu trebuie să se impună în faţa colegilor. Sunteţi creativi şi aveţi idei bune, dar mai bine îi lăsaţi pe ceilalţi, mai ales pe şefi, să observe contribuţia voastră.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Peşti

PEŞTILOR nu le convine nimic şi parcă totul este împotriva lor. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Berbec

În ceea ce îi priveşte pe BERBECI, nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Nu sunteţi în apele voastre, aşa că mai bine amânaţi investiţiile.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Taur

TAURII ar fi bine să nu-şi asume prea multe responsabilităţi. Riscaţi să nu va iasă totul cum plănuiaţi, dar s-ar putea să primiţi o mâna de ajutor de unde nu vă aşteptaţi.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Gemeni

Astăzi pentru GEMENI există riscul să ia decizii neinspirate aşa că mare atenţie la job. Pe plan sentimental, însă, totul vă merge excelent dacă acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Rac

Şi nativii RAC sunt foarte bine aspectaţi în viaţa personală. În schimb, nu este o zi favorabilă dacă vreţi să faceţi investiţii sau planuri de viitor.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Leu

LEII nu ar trebui să facă pe şefii, ci mai degrabă să asculte ce au colegii de spus. Astăzi vă lipseşte simţul practic, aşa că ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Fecioară

FECIOARELE vor să-şi surpindă partenerul. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva de valoare, ar fi bine să vă consultaţi, mai ales că astrele vă sfătuiesc aveţi grijă la cheltuieli.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Balanţă

Astăzi BALANŢELE nu prea sunt realiste. Ar fi bine să nu forţaţi lucrurile, pentru că puteţi provoca discuţii aprinse.

Horoscopul zilei pentru 13 decembrie 2019 Scorpion

Iar SCORPIONII fie primesc o sumă de bani de la o rudă, fie o mărire de salariu. Este o zi bună să vă faceţi planuri, dar nu uitaţi să vă consultaţi şi cu persoana iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, vineri, 13 decembrie 2019. O zi cu emoţii puternice