Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Schimbare importantă şi o mare dezamăgire

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019. Astăzi este, mai ales, despre cei îndrăgostiţi şi cu capul în nori, care pun la cale tot felul de strategii pentru a stârni interesul persoanei pe care o plac.

Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Schimbare importantă şi o mare dezamăgire Vezi și

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019. Astăzi este, mai ales, despre cei îndrăgostiţi şi cu capul în nori, care pun la cale tot felul de strategii pentru a stârni interesul persoanei pe care o plac.

Sunteţi cu gândul numai la vacanţă, la sărbători, şi distracţie. Şi nu e nimic greşit în asta, pentru că meritaţi din plin!

Horoscopul zilei 20 decembrie 2019 Săgetător

SAGETATORII si atentia distributiva... Nu au nicio legatura. Odata ce le-a intrat ceva sau cineva in cap, se gandesc numai acolo, neglijand alte planuri din viata lor.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Capricorn

CAPRICORNII trec printr-un carusel al emotiilor astazi! Devin foarte emotivi, sprirituali, intra intr-o stare de meditatie, in care vor sa scape de tot ce e negativ in viata lor.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Vărsător

VARSATORII sunt in elementul lor si nimic nu le poate distrage atentia. Sunt numai un zambet, iar atitudinea pozitiva ii ajuta mai mult ca orice.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Peşti

Nativii PESTI trebuie sa aiba mare grija cum isi organizeaza cheltuielile. Au multe lucruri de cumparat, multe cadouri de facut si risca sa intre in buget mai mult decat e necesar.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Berbec

Putem spune ca de azi intram in vacanta, insa pentru BERBECI poate fi un moment prilenic sa primeasca o ofera de job, una chiar foarte tentanta.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Taur

TAURII in schimb sunt cu gandul numai la concediu, la sarbatori, la distractie. Si nu e nimic gresit in asta, pentru ca merita din plin.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Gemeni

GEMENII trebuie sa lase inima sa vorbeasca pentru ei, macar o data, sa nu isi mai puna bariere sentimentelor. Pot avea o surpriza foarte placuta daca isi deschid sufletul.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Rac

O mare schimbare ii poate astepta pe nativii RAC. Vorbim fie de schimbarea locului de munca, a locuintei sau chiar de o plecare peste hotare.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Leu

LEII simt din suflet nevoia de spatiu personal, de independenta. Nu este o idee buna pentru ei sa aiba o relatie in care sa imparta totul cu partenerul.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA ar trebui sa invete sa mai spuna si "nu" atunci cand li se cere ajutorul. Incercand mereu sa le faca pe plac celor din jur, risca sa se neglijeze pe ei insisi.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Balanţă

BALANTELE se trezesc cu o energie la cote maxime, gata sa fie cat se poate de productive astazi. Nici nu simt ca e sfarsit de saptamana.

Horoscopul zilei pentru 20 decembrie 2019 Scorpion

Iar SCORPIONII, mai ales cei indragostiti si cu capul in nori pun la cale tot felul de strategii pentru a starni mister, pentru a ridica si mai mult interesul persoanei pe care o plac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Schimbare importantă şi o mare dezamăgire