Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 24 decembrie 2018. Dragostea plutește în aer pentru nativii zodiei Rac

Horoscopul Zilei, 24 decembrie 2018. Deşi Capricornii parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.

de Redactia Observator

la 19.03.2019 , 17:26

Horoscopul zilei, 24 decembrie 2018. Deşi Capricornii parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Berbec

Azi Berbecii au de partea lor astele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliaţii.

Vezi și

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt puţin cam indispuşi astăzi şi au nevoie de o pauză. Este o zi bună pentru a analiza ce ar putea îndrepta în relaţiile cu cei apropiaţi.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii nu ar trebui să îşi ascundă adevărata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi nu vor putea rămâne singuri.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Rac

Întâlnire emoţionantă pentru nativii zodiei Rac! Astăzi va reveni cineva după o lungă absenţă sau le va da raspunsul la o întrebare pusă cu mult timp în urmă.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Leu

Leii simt nevoia de a face o schimbare importantă în plan sentimental. Este posibil să întâlnească astăzi o persoana care îi va atrage imediat.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Fecioară

Şi Fecioarele simt nevoia să schimbe ceva sau să înceapă un proiect nou. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi activităţilor casnice.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, să stiţi că iubirea pluteşte astăzi în aer.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor începe ziua cu bine datorită unui cunoscut. Şi un simplu zâmbet le va demostra că nu toţi oamenii sunt trişti şi răi.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Săgetător

Iar Săgetătorii vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Capricorn

Deşi Capricornii parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Vărsător

Astăzi Vărsătorii se simt neglijaţi şi singuri, sau poate ….că în ultima vreme au fost nevoiţi să se ocupe numai de ceilalţi şi au uitat de propriile dorinţe.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Peşti

În a doua parte a zilei, o veste în legătură cu relaţia sentimentă v-ar putea pune pe gânduri dragi Peşti. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 24 decembrie 2018. Dragostea plutește în aer pentru nativii zodiei Rac