Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2018. Început de săptămână excepţional pentru Capricorni, zi cu ghinion pentru Fecioare

Horoscop 24 septembrie 2018. Capricornii vor avea o zi excepţională din punct de vedere personal. Relaţia cu partenerul de viaţă decurge minunat, sunt pe aceeași lungime şi vor trece peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 24 septembrie 2018. Capricornii vor avea o zi excepţională din punct de vedere personal. Relaţia cu partenerul de viaţă decurge minunat, sunt pe aceeași lungime şi vor trece peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 23 septembrie 2018 Fecioară

Pentru nativii Fecioară, relaţiile cu partenerii se pot schimba astăzi datorită unor informaţii noi care apar în ecuaţie.

Vezi și

Horoscop 23 septembrie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe se întâmplă mult prea multe în viaţa voastră şi parcă nu puteţi ţine ritmul cu ele. Câteva zile libere nu ar strica, aşa că vă faceţi planuri pentru weekend-ul ce vine, chiar dacă abia a început săptămâna.

Horoscop 23 septembrie 2018 Scorpion

Ei bine, pentru Scorpioni săptămâna începe foarte bine, cu o realizare pe plan profesional. 

Horoscop 23 septembrie 2018 Săgetător

Se anunţă o zi foarte complicată pentru Săgetători! Vor avea parte de o mulţime de întâlniri cu persoane care mai devreme sau mai târziu vor avea un rol important în viaţa lor.

Horoscop 23 septembrie 2018 Capricorn

Capricornii vor avea o zi excepţională din punct de vedere personal. Relaţia cu partenerul de viaţă decurge minunat, sunt pe aceeași lungime şi vor trece peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 23 septembrie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, nimeni nu vă pune la îndoială modul de gândire, trebuie doar să le spuneţi şi celor din jur atunci când vreţi ceva anume. Altfel, nu o să găsiţi un numitor comun.

Horoscop 23 septembrie 2018 Peşti

Ziua de luni îi prinde pe nativii Peşti numai pe drumuri. Vor întâlni oameni interesanţi, dar în acelaşi timp vor munciţi şi foarte mult.

Horoscop 23 septembrie 2018 Berbec

Berbecilor li se vor apride călcâiele după o persoană pe care o vor întâlni astăzi şi nu se vor lăsa până nu o cuceresc. 

Horoscop 23 septembrie 2018 Taur

Pentru Tauri se anunţă  o schimbare importantă în carieră. Este bine să fie atenţi pentru că astfel de şanse se ivesc doar o dată în viaţă.

Horoscop 23 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor avea parte de o zi plină de peripeţii, dar care se va termina cu bine. Totul are legătură cu viaţa personală.

Horoscop 23 septembrie 2018 Rac

Racii  au un tonus la cote maxime. Aşa că ar trebui să profite de acest lucru şi să se implice în rezolvarea activităţilor urgente.

Horoscop 23 septembrie 2018 Leu

Iar Leii sunt într-o perioadă în care toate le ies mai bine decât se aşteptau şi sunt uimiţi de norocul pe care îl au.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 24 septembrie 2018. Început de săptămână excepţional pentru Capricorni, zi cu ghinion pentru Fecioare