Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 7 iunie 2018. Bani dintr-o mărire de salariu şi o nouă lună de miere

Horoscopul zilei de 7 iunie 2018. Pentru Săgetători e posibil să apară bani în plus dintr-o mărire de salariu, în vreme ce Leii trăiesc o nouă lună de miere alături de partener.

Horoscopul zilei de 7 iunie 2018. Pentru Săgetători e posibil să apară bani în plus dintr-o mărire de salariu, în vreme ce Leii trăiesc o nouă lună de miere alături de partener.

Horoscop 7 iunie 2018 Berbec

Berbecii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nuU e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Vezi și

Horoscop 7 iunie 2018 Taur

Taurii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni, însă nu este cazul să se suprasolicite, organismul lor are mare nevoie de odihnă.

Horoscop 7 iunie 2018 Gemeni

Gemenii au muncit pe brânci în ultima vreme aşa că acum pot pleca liniştiţi într-o vacanţă exotică. Singuri, pentru că lucrurile încep să cam scârţâie în relaţia cuplu.

Horoscop 7 iunie 2018 Rac

Racii vor avea o zi plină de suprize plăcute, iar asta va stârni invidia celor din jur. Însă nu-şi vor bate capul cu această problemă.

Horoscop 7 iunie 2018 Leu

Leii trec printr-o perioadă de aur în relaţia de cuplu. Din păcate lucrurile nu stau atat de bine în plan profesional. Însă o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine şi să-şi impresioneze din nou şefii.

Horoscop 7 iunie 2018 Fecioară

La muncă Fecioarele vor avea o zi de coşmar. Important este să înveţe din toate greşelile pe care le fac.

Horoscop 7 iunie 2018 Balanţă

Astăzi Balanţele simt nevoia să o ia de la zero. În relaţia cu un prieten, în plan profesional sau acasă. Au neapărat nevoie de o schimbare, iar acum e momentul să o  facă.

Horoscop 7 iunie 2018 Scorpion

Scorpionii vor face ce ştiu ei mai bine. Se vor concentra asupra lucrurilor esenţiale, iar pentru asta ar putea chiar să sacrifice o relaţie.

Horoscop 7 iunie 2018 Săgetător

Săgetătorii nici nu vor să audă de relaxare. Au lucruri importante de făcut la muncă şi au mare nevoie de o mărire salarială. Sau măcar de o primă.

Horoscop 7 iunie 2018 Capricorn

Capricornii nu vor fi cei mai populari în rândul colegilor astăzi. Simt nevoia să-şi impună toate ideile,iar asta va atrage antipatia celor din jur.

Horoscop 7 iunie 2018 Vărsător

Un vis mai vechi se împlineşte astăzi pentru Vărsători. Primesc ceasul mult dorit, bilete de vacanţă sau cine ştie poate un inel de logodnă.

Horoscop 7 iunie 2018 Peşti

Pe nativii zodiei Peşti îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni. Să fie oare vorba de dragoste la prima vedere?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 7 iunie 2018. Bani dintr-o mărire de salariu şi o nouă lună de miere