Antena Meniu Search
x

Video Mercur este retrograd până la începutul lunii iulie. Cum este afectată fiecare zodie

Mercur este retrograd de la finalul lunii trecute şi până la începutul lunii iulie. Însă nu înseamnă neapărat că toate trebuie să ne meargă prost.

de Mihaela Uretu

la 04.06.2021, 20:05

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mădălina Manole -  astrolog: Mercur retrograd te pune sa iti reevaluezi planurile. Însă este de recomandat să nu fie semnate acte şi asta pentru că contractele semnate acum nu durează.

Gemeni: Au casa comunicării activă. Ei pot avea confuzii. Trebuie să aibă grijă la deplasări şi ei clar nu semnază acte, nu semnează contracte. 

Taur: Trebuie să reevalueze modul în care câştigă banii şi pot profita de Mercur retrograd să se pună în valoare mai mult, să îşi foloseasca talentele şi să îşi recâştige încrederea în ei. 

Gemeni: Îl simt pe Mercur din plin. Pot fi mai confuzi în perioada aceasta. E bine să îşi facă planuri de viitor, altele decât cele de până acum. 

Pe acelaşi subiect

Rac: Sunt frământări. E o perioadă destul de agitată pentru ei şi ar fi bine să facă meditaţie, să se conecteze la ei înşişi. 

Leu: Or să aibă ocazia să vadă cine le este prieten şi cine nu şi să îşi facă şi ei planuri de viitor. 

Fecioară: O perioada foarte bună pentru revizuiri. Pot avea tensiuni cu superiorii, poate exista stres la locul de junca, dar au o perioadă bună pentru afirmare. 

Balanţă: Pot avea nişte dezămăgiri în urma cărora să îşi construiască noi afirmaţii de viitor.  

Scorpion: Le-aş recomanda să nu facă împrumuturi şi pot renunţa cu uşurinţă la ceva din trecutul lor, chiar şi la vicii.

Săgetător: Trebuie să schimbe modul de comunicare cu oamenii din jurul lor, să fie mai atenţi. Nu fac cereri în căsătorie şi nici divorţuri. 

Capricorn: Locul de muncă, reorganizarea sarcinilor, să aibă mai mult timp liber şi grijă la sănătate. 

Vărsător: Reevaluări sentimentale. Poate decid cei care nu au copii, să aibă copii, iar cei care au, să se apropie de ei. Au ocazia să îmbunătăţească relaţia. 

Peşti: Comunicarea cu familia poate fi tensionată, pot avea probleme. Eu le-aş zice să se uite în trecutul lor la tipare emoţionale din copilărie şi din cauza aceasta pot avea probleme în relaţii. 

Mercur retrograd îşi va închide ciclul pe data de 2 iulie. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Mercur este retrograd până la începutul lunii iulie. Cum este afectată fiecare zodie