Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care sărută cu o pasiune copleșitoare

Unele zodii sărută atât de bine, încât o simplă întâlnire se poate transforma, pe loc, într-o dragoste de-o viață.

Top 3 zodii care sărută cu o pasiune copleșitoare
Top 3 zodii care sărută cu o pasiune copleșitoare - Hepta

Unele zodii sărută atât de bine, încât o simplă întâlnire se poate transforma, pe loc, într-o dragoste de-o viață.

E un sentiment de nedescris, însă care lasă urme adânci în inima celor ce l-au trăit. 

Taur

Te poți considera norocos dacă ai reușit să furi sărutul unui taur. Pentru că e atât de intens și pasional, încât îl va da numai acelei persoane care i-a cucerit, definitiv și iremediabil, inima. Deși nu sunt deloc emotivi sau din cale-afară de romantici, sărutul rămâne arma secretă a taurilor, armă ce, odată folosită, va transforma orice moment într-o explozie de sentimente.

Pe acelaşi subiect

Scorpion

Pasionali până la obsesie, scorpionii vor face întotdeauna primul pas către sărut, tocmai pentru că se pricep de minune la asta. Și o știu foarte bine. Sunt romantici incurabili iar asta se va vedea în fiecare gest de-al lor, atunci când își vor acapara partenerul și abia îi vor mai lăsa să respire. La propriu! Mare atenție, după un astfel de sărut e posibil să uiți, pentru câteva minute, cum te numești!

Pești

Nimeni nu sărută mai bine decât nativii din zodia Pești. Cine a trăit momentul va înțelege. E ceva aparte în atingerea lor, o avalanșă de emoții și trăiri dintre cele mai intense, care transformă orice idee preconcepută despre dragoste. E imposibil să te saturi de așa ceva, precum e imposibil să treci peste moment fără o îndrăgosteală serioasă și un sentiment că cineva s-ar putea să te trezească din acest vis frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care sărută cu o pasiune copleșitoare